Megengednéd a 13 éves lányodnak?
Az a helyzet,hogy szeretnék 1 vörös tincset a hajamba.
Ti megengednétek a lányotoknak?És manapság ez mennyire elfogadható?Előre is köszi!
Én is 13 éves vagyok, és szerintem idétlen, hogy van egy szép színe mondjuk a hajadnak, és ott lóg benne egy teljesen más, feltünő szín.
Manapság szerintem elfogadható, amióta bejött ez az emo/scene divat egyre több extrém hajat látni (teljesen kék, lila, stb.), ahhoz képest ez szerintem nem keltene botrányt. :D
Szia!
Én csak nyáron engedném meg,akkor is csak színezővel.Csak középiskolában engedném festeni a haját.Bőven ráérsz még roncsolni a hajad,és szerintem nem ettől leszel nagylány.Nyáron oké,de suliidőben biztos nem.
23 éves anyuka
Nem engedném, egy 13 évesnek semmiképpen sem, pedig én is megéltem ezt a korszakot.
Egyrészt nem neki való ilyen korban másrészt pedig azért mert jó löket ahhoz, hogy elinduljon a lejtőn.
20/L
Én is 13 vagyok:)
Attól függ, hogy milyen színű a haja. Ha pl szőke, akkor én biztosan nem engedném meg a lányomnak, mert az nagyon gáz. De mondjuk szerintem fekete vagy sötétbarna hajban jól mutat egy vörös csík...
Bár én ellenzem a hajfestést :/
Nem tudom , én biztos meg... 17 éves lány vagyok .
13 éves korom óta festem a hajam feketére.
Semmi nagy cucc nincs benne =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!