Megengednéd a 13 éves lányodnak?
Az a helyzet,hogy szeretnék 1 vörös tincset a hajamba.
Ti megengednétek a lányotoknak?És manapság ez mennyire elfogadható?Előre is köszi!
Megbeszélném vele :D Elmondanám én hogy jártam a festékekkel. Sötétbarna hajam volt és vörös tincseket szerettem volna. Amire szépen meg is kaptam az engedélyt, de színezővel, hogyha meggondolnám magam, még kijön. Hát nem jött ki. :D Még mindig virít egy két vörös hajszál a fejemen, még azután is hogy az eredeti színével lett visszafestve a hajam. Ennek már kb. 3 éve.
Amit szeretnél, az a normális kategória, mert amit ma látni, hogy kék-zöld szivárványszínű hajjal rohangálnak az durva. De én nem tenném a helyedben, várnék még.
sztem ne festd be , a osztáltársaim közül már elég sokan befestették de némelyikük jobban nézett ki előtte de a te döntésed .
14/f
Én nem engedném meg a leendő lányomnak ilyen korban...bőven ráérne vele még.
(L/13)
"csak itt Amerikában használom"
jaja és higgyük is el neked ?:D ha ilyen menő lennél ahogy te ezt most elmondtad akkor nem ezen az oldalon lovagolnál meg ha olyan jófej anyucid mér nem tőle kérdezted meg .. 13évesen gyönyörű lehetsz festett hajjal.. am csak szeretnél olyan lenni mint egy Barbie baba :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!