Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 13 éves lányodnak?

Megengednéd a 13 éves lányodnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy szeretnék 1 vörös tincset a hajamba.

Ti megengednétek a lányotoknak?És manapság ez mennyire elfogadható?Előre is köszi!

2010. márc. 10. 18:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszélném vele :D Elmondanám én hogy jártam a festékekkel. Sötétbarna hajam volt és vörös tincseket szerettem volna. Amire szépen meg is kaptam az engedélyt, de színezővel, hogyha meggondolnám magam, még kijön. Hát nem jött ki. :D Még mindig virít egy két vörös hajszál a fejemen, még azután is hogy az eredeti színével lett visszafestve a hajam. Ennek már kb. 3 éve.

Amit szeretnél, az a normális kategória, mert amit ma látni, hogy kék-zöld szivárványszínű hajjal rohangálnak az durva. De én nem tenném a helyedben, várnék még.

2010. márc. 12. 09:00
 12/33 anonim ***** válasza:
74%

sztem ne festd be , a osztáltársaim közül már elég sokan befestették de némelyikük jobban nézett ki előtte de a te döntésed .

14/f

2010. márc. 12. 14:40
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Én megengedném, de ha jól belegondolok elég vicces és elég szar hogy csak egy vörös tincs van a hajadba.. akkor lenne jó ha fekete lenne a hajad és abba több vörös tincs, de így mi értelme van ?:S De te tudod..
2010. márc. 12. 14:57
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik annyira ez a befestős ötlet, de ha neked tetszik, tedd azt. Az én anyum megengenné, tökre imádom az anyumat! <33 13/L
2010. márc. 12. 17:19
 15/33 A kérdező kommentje:
Mivel kék szemem van és fehér bőröm,szőkére festettem be és úgy nézek mi mint egy Barbie baba.Én is imádom anyum mivel mindent megvesz pl. utoljára egy fekete audit:D és amúgy is nagyon cuki nőci.Köszi a válaszokat!
2010. márc. 12. 17:58
 16/33 A kérdező kommentje:
És mielött azt mondanátok,hogy nem tudok vezetni akkor előre mondom,hogy sofőr vezeti és amúgy is csak itt Amerikában használom.
2010. márc. 12. 18:00
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Ez most vagy kamu, vagy egy elkényeztetett kis hülye vagy. Az meg egyszerűen felháborított, hogy "hát... a 60 évesek is ezt csinálják" És ha a 60 évesek kútba ugranak mi is megyünk utánuk? Ne röhögtess! Bár ahogy elnézem a kiscsaj egy toporzékolós lány, és nem érdekli ki mit mond. Szóval... EGÉSZSÉGEDRE! És ha el kezd hullani a hajad, akkor sírjál majd. Valamint ha lenő, és csúnya lesz, kiröhögnek, akkor nyafogj anyádnak.
2010. márc. 13. 20:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem engedném meg a leendő lányomnak ilyen korban...bőven ráérne vele még.

(L/13)

2010. márc. 13. 20:31
 19/33 A kérdező kommentje:
Igen elkényeztetett vagyok és ha kezd lenőni újra befestetem,ilyen egyszerű....Na mindegy úgy sem érted meg.Az a lényeg,hogy már be van festve.
2010. márc. 14. 10:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"csak itt Amerikában használom"

jaja és higgyük is el neked ?:D ha ilyen menő lennél ahogy te ezt most elmondtad akkor nem ezen az oldalon lovagolnál meg ha olyan jófej anyucid mér nem tőle kérdezted meg .. 13évesen gyönyörű lehetsz festett hajjal.. am csak szeretnél olyan lenni mint egy Barbie baba :D:D

2010. márc. 14. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!