SOS. Felek a szextol, mit csinaljak?
Lassan 2 eve van baratom es még nem fekudtem le vele.
Rettwgek a teherbeestol, folyton ezt hallgattam anyaektol, mamaektol, hogy terhes leszek. 18 evesek vagyunk.
nem lesztek betegek se furcsak ha vartok vele
nem kell sietni megjon ra az igeny idovel
turelem es ido kerdese
en is ajanlom a dupla vedekezest a fiu ovszerrel a lany gyogyszerrel vedekezzen
Sokan nem fekszenek le a barátjukkal, mert ezt a házasságra tartogatják. Nem lesz tőle semmi bajuk, sőt. Persze ez egyéni döntés kérdése.
Ha nincsenek ilyen megfontolásaitok, nem azért akarsz lefeküdni a fiúval, mert ciki szűznek lenni, igazán vágysz az együttlétre, méghozzá pont ezzel a fiúval, és tényleg csak a terhességtől félsz, beszélj orvossal, és ha ez nem elég, akár pszichológussal is. Átlagos esetben a terhességtől való félelem oldásához elég szokott lenni, hogy az ember védekezik, méghozzá a legbiztonságosabb módszerek kombinációjával. A "természetes családtervezést" egyelőre felejtsd el!
Kérdező, ne hagyd, hogy a sok nem túl okos elhitesse veled, hogy egy nőnek kötelező széttennie a lábát, ha meg akarja tartani a nagyszerű hímjét. Ha a barátodnak ez nem probléma, akkor ne hagyd, hogy az itteni arctalan válaszolók nyomást gyakoroljanak rád. A te tested, a te döntésed, és semmit nem kell megtenned, ami számodra bármilyen módon kellemetlen! Nem kötelező a házasságig őrizgetni a szüzességedet, de ha mégis így döntesz, senkinek semmi köze hozzá az égvilágon.
Aki lenéz a félelmed miatt, az szégyellheti magát.
De ettől függetlenül a félelmed, ha nem is indokolatlan, de túl erős. Biztos vagyok benne, hogy megkeseríti az életedet, ezért javasolnám, hogy keress fel egy szakembert.
Anyukádék meg a mamádék részéről meg igazán nem szép, hogy rémisztgetnek és ilyen erős gátlásokat építenek ki benned. Tudniuk kéne, hogy mennyire tönkreteheti egy fiatal lány lelkivilágát az ilyesmi. Valószínűleg teljesen életképtelen gyereknek néznek. Ideje lenne elhinniük, hogy már nem vagy 12 éves.
Ismétlem, szerintem keress fel egy jó nőgyógyászt, és/vagy egy szexuálpszichológust. Hidd el, segítene.
Utolsó vagyok.
Bocs, kiegészítés:
Ha meg probléma a barátodnak, akkor nem ő a Nagy Ő. Félmegoldásokkal meg ne érd be.
szerintem nem kell tőle félni.
én is félek a nőgyógyászhoz menni,de nem kivégzésre kell menni hanem egy orvosi vizsgálatra.én szedek gyógyszert és mellette megszakításosan védekezünk. több mint egy éve és semmi baj nem volt eddig.de én is parázok,mert elvileg tabi és terhesség mellett megjöhet a vérzés..úgyhogy minden hónapban csinálok egy tesztet..ennyi
de szerintem 18-19 évesen már egy több éves kapcsolatban normális a szex,nem ördögtől való dolog..elmélyíti a kapcsolatot,egyfajta láthatatlan köteléket ad szerintem.. de tényleg azzal jó megtapasztalni akit szeretünk és megbízunk benne.de 2 év után már csak megbízol benne.próbálj feloldódni és beszélgetni erről a barátoddal és lassanként haladni.
és legalább 2 féleképp védekezzetek akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!