Miért nem nő a mellem?
Figyelt kérdés
Nyáron már 16 éves leszek, és nagyon kicsi a mellem. Már jó ideje nem nőtt semmit, és aggódok emiatt. Mitől van ez, és mit tehetek? Egyébként 170 cm vagyok és 62 kiló, de ez nem hiszem, hogy számít.2010. márc. 7. 19:16
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom magam elfogadni...csak azért nem értem, mert teljesen átlagos a testalkatom, nem vagyok kimondottan vékony :S
2010. márc. 11. 15:35
12/13 anonim válasza:
nekem is kicsi (65A-B), 14 vagyok, de jólérzem magam. Legalább a szemembe néznek a fiúk, és van normális fiúhaverom, aki nem azért barátkozik velem, mert mekkora a mellem:) +melltartó nélkül sem ciki, nem lógnak, mint egy csomó korombelinek: D
13/13 Aubrey* válasza:
Szerintem ne zavarjon... nem azt nézik a fiúk,hanem az összhatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!