Nagy ciciket akarok! Hogy növesszem meg a mellem? L/15
Figyelt kérdés
Unom már hogy olyan kicsik nagyobbat akarok! Milyen házi módszerek vannak rá? Előre is köszi a válaszokat,minél több kommentet akarok! :)2011. aug. 22. 10:59
1/37 anonim válasza:
akkor cseréljünk én meg kisebb melleket akarok, mert már unom a nagyokat és elegem van belőlük.
2/37 anonim válasza:
Sehogy! 21 éves korodig még nőhet. Ha kicsi marad a melled akkor is lehetsz nagyon szép. Egyébként sem fejlődik mindenki egyformán.
3/37 anonim válasza:
Hát ez nam az a kategória, mint a veteményes, hogy én növesztem, azt nagy lesz! Várjál még! Mást nem tudsz tenni.
4/37 A kérdező kommentje:
Szívesen cserélnék az első válaszolóval,úgy szeretnék már nagy melleket! :(
2011. aug. 22. 11:11
5/37 A kérdező kommentje:
Kb.12 éves koromban vettem észre h mintha egy kicsit kiemelkedne a mellbimbóm. Aztán szinte láttam ahogy nő de kb egy évre rá sztem megállt a növekedésben. Egy centit se gyarapodott. :(
2011. aug. 22. 11:17
7/37 A kérdező kommentje:
75/A :(
2011. aug. 22. 11:27
8/37 anonim válasza:
Hidd el, hogy a mellméret nagyon túlértékelt.
Nekem pl. "hajfétisem" van ami annyit tesz, hogy egy különleges vagy szép frizura nagyobb hatással van rám mint egy DD-s tőgy.
9/37 anonim válasza:
Szia!Egyidős a lányom Veled az ő mérete 70A ugy hogy vannak nálad kisebb cicijű lányok nyugi.Őt is zavarja ezért hord(még itthon is)szivacsos melltartót.Őt is azzal nyugtatom még nőni fog:)
10/37 anonim válasza:
Ismerős! Én is mindig nagy mellekről álmodoztam, 17 éves koromig azt mondták, "majd meglátod hírtelen meg fog az nőni..."! Hát nem nőtt meg! 75/A volt a méretem 28 éves koromig! Útáltam a nyarakat meg a fürdőruhavásárlást...!Aztán 29 évesen szültem, felszedtem pár kilót (előtte 52-55kg voltam/165cm) most 65 vagok, szóval még így sem vagyok molettnek mondható. Jelenlegi méretem 80/B. A kis melleim ellenére soha nem volt gond a fiúkkal, és mindig biztos voltam abban, hogy nem a melleim miatt szeretnek!:) Szóval ne szomorkodj, a cici nem minden és neked még tényleg meg is nőhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!