Nagy ciciket akarok! Hogy növesszem meg a mellem? L/15
12:28
Ja, szerintem nincs rá házi praktika!
Na nekem még akkora se.
Off: a 70A-s mell nem kisebb a 75A-s nál, csak vékonyabb az illető.
14L
kedves kérdező, ne aggódj majd nőni fog még.
ne akarj hatalmas melleket, mert az sem jó. nekem 100/D nem áll másból a testem mint mellből, vékony vagyok hatalmas dudákkal és amióta eszemet tudom csöcsinek hívnak, na hát csöppet sem kellemes érzés. nem tudok fürdőruhát venni magamra, nem tudok normális csinos felsőket venni, blúz egyáltalán nincs rám való , mert a mellem miatt nagyon hülyén áll minden ami nem kivágott.
és a hátam is sokszor fáj a súly miatt
Szia! Egy évvel vagyok nálad fiatalabb, és nekem szinte semmi mellem sincs. Mindig szivacsos melltartót hordok, mert az sokat számít,de vannak olyan helyzetek, amikor kiderülhet, hogy mekkorák is valójában...
Nem vagy nagyon vékony? Mert ha igen, akkor lehet, hogy azért nincsenek hatalmas melleid.
Amúgy a problémádat megértem, én sem akarok óriási melleket, csak valami átlagos méretűt, ami a korosztályomban nem számít se kicsinek,se nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!