Nagy ciciket akarok! Hogy növesszem meg a mellem? L/15
Offolok bocsi:)
A kajakozós-sztorisnak
7 éve kajakozom és nem nő a mellem, így vannak a csoport társaim is.
Annak, aki a hízást javasolta
Ha megnőtt, a melle, és vissza szeretne fogyni a melléből fog legtöbbet fogyni, mert ott van a legtöbb zsírszövet...
Az anyukának, akinek a lánya otthon is melltartót hord
A folytonos melltartóviselés azt fogja eredményezni, hogy amikor megnő a lány melle lógni fog. Iszonyat csúnya lesz, mert az izmok elernyednek.
MINDEZ TAPASZTALAT (Az utolsó az egyik legjobb barátnőmet érinti:S)
Én nem tudom neked "mennyire" 75A, de nekem annál kisebb, elvileg 70AA lenne (tehát ne szóljatok le, hogy arra minek melltartó, tudom hogy nem kell, nem is hordok, csak hogy érezhető legyen). De igazából tényleg jobb lenne nagyobb, de már nagyjából elfogadtam. Legalább biztos hogy nem a mellemért fognak szeretni, és a szemembe is tudnak nézni, nem csak lejjebb.
Egyébként pedig volt egy osztálytársam, sokáig tök lapos volt. Aztán egyszer csak(ő 13-14 lehetett) nagyon hirtelen el kezdett nőni a melle, kb. 2 hónap alatt kb. B-s kosarú lett.
14L
én 5 évig kajakoztam mégsincs nagy mellem 75a vagy 75b
tömd ki a push-up melltartódat zoknival és nagyobb lesz
én meg akarom műttetni ha 18 leszek már csak 2 év és lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!