Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagy ciciket akarok! Hogy...

Nagy ciciket akarok! Hogy növesszem meg a mellem? L/15

Figyelt kérdés
Unom már hogy olyan kicsik nagyobbat akarok! Milyen házi módszerek vannak rá? Előre is köszi a válaszokat,minél több kommentet akarok! :)
2011. aug. 22. 10:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, én is 16 éves vagyok, és csak 70/B melltartót hordok, engem is van mikor zavar, de egy idő után hozzá tudsz szokni. Hidd el senkit nem zavar, hogy mekkora melled van, senki sem fog rád ujjal mutogatni, hogy "nézd már, annak milyen picike mellei vannak", szóval ne rágodj ezen, mint láthatod sokan vagyunk olyan helyzetben mint te, sőt van kinél még rosszabb, nem te vagy az egyetlen!

16 évesen kisebb melleim vannak mint neked, amugy nem is vagyok magas, csak 153 cm és 47 kg, törpike:D, ez is sokszor zavar, de nincs mit tennem, inkább elfogadom, mithogy megőritsem magam, hiszen ugysem leszek magasabb pár centivel (igen van mikor eleg nehéz ezt elfogadnom, főleg hogy 16 év után már kimentem nemsokára a serdülőkorból, és kevés az esély, hogy még növök-e egyáltalán, hiszen már egy jó ideje nem nöttem/magassodtam semmit).

Szóval fel a fejjel!:)

2011. aug. 23. 13:18
 22/37 anonim ***** válasza:
Utolsó: a B-s nagyobb mint az A-s
2011. aug. 24. 09:19
 23/37 anonim ***** válasza:

Bocses, a 16/L vagyok, A akartam írni, véletlenűl írtam B.

Még egyszer bocs!

2011. aug. 24. 15:35
 24/37 anonim ***** válasza:
54%
Én a kisebb mellű lányokat szeretem, általában ők nem olyan felvágósak;) 16/F
2011. aug. 26. 00:01
 25/37 anonim ***** válasza:
Ha nagy melleket szeretnél javaslom a kajakozást! az osztályomba nem egy kajakos lány járt és mindnek nagyon nőtt a melle! és még formás is volt! :)
2011. aug. 27. 17:00
 26/37 anonim ***** válasza:

Üzenem a A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-22 13:13- nak!!

Ha 100D-s melltartót hordasz egyáltalán nem vagy vékony, mert mell alatt vagy 100cm körül... nem kötekedni akarok csak ugy mondom.

Kérdező!

Ezen h nagyobbat akarsz fölösleges rágódnod, nem a mellméret számit, de erre majd rájössz. Én mikor elkezdett nőni a mellem nem örültem, de arra gondoltam ha már nő legyen jó nagy, na meg is kaptam a 70E-s melleket! 10000ft felett kapok melltartót és iszonyúan fáj a hátam, kell ez neked?? Viszont hál' Istennek nagyon szép melleim vannak, nem lóg, szép feszes, formás.

Geránium és ilang-ilang olajat masszirozd esténként a melledbe, ettől elvileg fog nőni, én mondjuk nem próbáltam ki, de ha nagyon szeretnél nagyobb melleket, olcsóbb mint a plasztika. ja és ne várj csodát, 1 méretet nőtt tőle valakinek, lehet h neked nem is fog hatni, nemtudom, de még növésben vagy, biztos fog még magától is nőni.

19L

2011. aug. 27. 17:13
 27/37 anonim ***** válasza:
76%

Az enyém is kicsi volt,75/b,de formás,imádta minden pasi,de nagyobbat akartam.mikor szültem,a sok tej miatt 90/d-s lett.feszült,kényelmetlen volt,és akkor rájöttem h ha tehetném se akarnék nagyobb melleket,max forműásabbakat,azóta ujra 75/b-s,csak nem olyan szép feszes.

15 évesen amugy nekem nem volt akkora még hogy melltartót tudjak venni.

2011. aug. 27. 17:56
 28/37 anonim ***** válasza:
Cserélnék veled nekem 12 éves létemre 70/a
2011. aug. 27. 20:46
 29/37 anonim ***** válasza:

29 éves vagyok, van egy kislányom és 75/b a méretem. Mindig utáltam magam, szégyelltem fürdőruhát felvenni, mert azt hittem, mindenki engem néz, hogy milyen hülyén nézek ki, és persze én is nagyobb melleket szerettem volna. Így gondoltam, még annak ellenére is, hogy a barátnőm átlagos testalkatú, de hatalmas mellei vannak és bizony nem egyszer tapasztaltuk, hogy jól megnézik a pasik a melleit!, és csak később "veszik észre", hogy feje is van.

A fiúk akikkel korábban jártam, szintén sosem firtatták a kis mell témát, a férjem pedig kimondottan a kicsi, formás mellekre bukik. Ilyen is van! 9 éve élek boldog párkapcsolatban, viszont csak kb. 1-2 éve nem foglalkozom ezzel a témával. Már nem érdekel, ilyen vagyok és kész.

Megértem, hogy rosszul érzed magad és változtatni szeretnél, de próbáld elfogadni a tested és így is büszkének lenni rá. Hidd el, ha így teszel, ezt fogják mások is észrevenni rajtad, senki sem a kicsi melleket látja majd!

2011. aug. 27. 20:58
 30/37 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok, és nem lehet még melltartót sem kapni a melleimre, mert nincs semmi.:|

Elég kellemetlen, főleg így, hogy most megyek gimnáziumba. De hát ez van.

2011. aug. 27. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!