Nagymellű anyukák! Hogyan és mivel fejitek le a ciciket? Van valami ötlet a teljes kiürítésre?
80/F a méretem, Avent elektromosat használok, mert a teljes mennyiséget le kell fejnem, mivel a babám egyáltalán nem szopik, és ez nem kevés: napi 2 liter.
Képes teljesen kiüríteni. Korábban kézit hasnáltam, azzal nem tudtam teljesen üresre fejni, volt három mellgyulladásom is. 2 napos kora óta az elektromosat használom, ezzel álom a fejés, azóta semmi bajom. Most 5 hónapos.
ma 8:30 vagyok.
azt a szilikonpárnát én se használom, azzal nekem se jön, nem jön létre normális vákuum.
szia 80D vagyok (bár lehet,hogy ez nem is olyan nagy az előző válaszolókhoz képest :)
Én is Avent gépit ill.kézit használok de én szilikon párnával, nekem úgy jobb. Szépen ki lehet így üríteni a mellet.Napi kb. 2 litert fejek le az elejétől fogva. Csak fejek sajnos nincs szopi :(
Öt hónapos a kisfiam.
Medela kézi mellszívóm van. Az is jó. Viszont rájöttem hogy nekem a legjobb ha kézzel fejem! Próbáld ki, meg fogod látni hogy az a legjobb. Ugyanúgy a kézi mellszívót használom, annak a tölcsérjébe ( mert az jó nagy ) fejem a tejet. Leülök egy székre és úgy. Naponta 4x fejek, napközben melltartóbetétet használok. Egy fejés alkalmával mind a 2 cicit fejem, hogy termelődjön mind a kettőben. Így nem kell 4 óránként fejni, hanem elég 6 óránként mind a kettőt. Egy fejés alkalmával a két ciciből kb 200-250 ml lejön.
Hűtőbe teszem Avent pohárba és cumisüvegből adom a kislányunknak ( vagy az apja is etetheti így! ). Így látom mennyit eszik a baba. Nekem is nagyok a cicik, ezért nem tudok rendesen szoptatni :(
A baba 2 hónapos egyébként, a fagyasztó tele van tejjel, és nem csökkent a mennyiség.
De hogy fejjem kézzel? :( És hogy csináljak több tejet? :) Próbáltam, hogy 3 óránként mind két cicit, próbáltam, hogy egyiket, majd 3 óra múlva a másikat, hogy 6 órája legyen termelni a tejet, és próbáltam úgy hogy nem fejtem csak este, hogy legalább vacsira csak anyateje legyen a babának.
Most megint azt próbálom, hogy csak az egyik cicit ürítem ki, a másiknak legyen ideje.
Ha van tejem, akkor van, a mennyiség pedig rajtam múlik... vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!