Nagymellű anyukák! Hogyan és mivel fejitek le a ciciket? Van valami ötlet a teljes kiürítésre?
Szia!
Nekem is Avent kézi mellszívóm van, viszont nekem az nem jött be. Csak kézzel fejek, az elején napi 2,5 litert. Most, hogy egy éves múlt a kislányom, kb. 8 dl jön le naponta, de már csak 2* fejek, előtte 4* is. Nekem nagyon bejött a kézi fejés.
"Próbáltam, hogy 3 óránként mind két cicit, próbáltam, hogy egyiket, majd 3 óra múlva a másikat, hogy 6 órája legyen termelni a tejet, és próbáltam úgy hogy nem fejtem csak este, hogy legalább vacsira csak anyateje legyen a babának. "
Rz rossz, nagyon rossz!! Olyan, mintha naponta csak egyszer szoptatnád, és azt várnád, hogy lakjon jól vele. A mell olyan, mintna wc tartály: amilyen gyaktan lehúzod, olyan gyakran telik meg. ha naponta csak egyszer fejsz, anponta csak egyszer telik meg. Nagyon fontos, hogy sokkal gyakrabban fejj!! Nem attól lesz több tej, ha ritkábban fejsz, hogy "jól telemenjen"... A mell akkor termel több tejet, ha gyakrabban éri inger. Ezt minden szoptatós anyának tudnia kellene, nem tudom, miért nem terjesztik...
Én 3-4 óránként mindkét mellemet lefejem, így jut napi 9 deci a fiamnak, napi 8 deci a tejtesójának, és napi fél liter az anyatejgyűjtőnek.
Szia! Én 80DD(E)-s melltartómérettel rendelkezem, a szopizás nehézkesen megy 8soha nem lakik jól a kislányom) ezért fejek és a pótlást üvegből kapja. Nekem van Avent kézi és elektromos is. És a kézi jött be, már bánom, hogy megvettem a drága elektromosat.Nekem az teljesen nem űríti ki a ciciket, sőt már volt, hogy hólyagosra szívta a bimbómat. A kézit én is a szilikon betét nélkül használom, mert avval szűk egy kicsit.
Jól írták a többiek, minnél többször fejj és így lesz több a tejci! Teljesen tökéletesen szerintem semmi nem tudja a babán kivül kiűríteni a mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!