Nem nő a mellem, pedig már 14 vagyok. Azt mondták nézzem meg mekkora anyunak, nekem is kb akkora lesz, de ő el van hízva így elég nagy neki. Honnan tudjam, hogy mekkora lesz?
ezzel azért vitatkoznék!
anyának nagy cickói voltak/vannak.nem olyan hatalmasak csak olyanok amiket mindenki szeretne.
nekem és tesómnak viszont kicsi ciciink vannak.nővéremnek még kisebbek is mint nekem.
24N
Tények: a hízástól és a szülés után nő az ember melle, hiába hasonlítgatod.
Plusz könyörgöm ... 14 vagy, még gyerek, hova akarsz te fejlett melleket? Gondolkozzál már, az ember 18-20 éves koráig nő és fejlődik, mit akarsz te 14 évesen??
Szia!
Nyugi van nekem is olyan bnőm,aki most 15 és még csak most kezd nőni neki!Nekem 10 éves koromban kezdett,szóval genetikától is függ!Vissza üthet nagyszülőre vagy dédire etc.
15/L
Fúú. most nagyon irigyellek halod.. =/
én is 14 vagyok, de nekem 80/D -s a mellem.. feszes meg minden, meg melltartó nélkül is szép tartása van, de hidd el, nem olyan jó a nagy mell :S
Főleg, mikor (még a lányok is!) nem veled, hanem a melleddel beszélgetnek .. =//
Szal ne akarj nagy ciciket :)))
Így vagy jó, ahogy vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!