Mit rajzoljak anyunak karácsonyra?
Vagyis inkább festeni szeretnék,tudnátok linket küldeni vagy ötletet adni!??
Nagyon fontos lenne..
Lehetőleg ne Mózes,Mária,Isten stb-ről szóljon..
Főként a linknek örülnék...
Még mindig én vagyok!
Ez is szép, de inkább gyerekeknek való :D De cuki!
2. válaszoló egyenesen gusztustalan....hamarosan törölni fogják a válaszát.
Te tudod hogy milyen a stílusa, de a Miki egér elég gyerekes, nálunk pl. nem tenné ki anyu, akkor sem ha én csináltam, mert nem való a lakásba.
Egyébként google-ba beírod hogy téli képek, vagy karácsoni képek és a képtalálatok között válogathatsz.......
Most őszintén,szerinted ennyi h¨lye vagyok,hogy nem nézzem meg a googlben?? :D:D
Csak kétségbe vagyok esve és ezért írtam ki mivel nem találtam,olyan képet..
Nekem anyum a gardroba tuti kitenné..anyum az nem olyan,hogy mi való lakásba mi nem való meg ilyenek,ami tetszik neki azt kiteszi ami nem azt meg nem.. :)
Csak már totál kétségbe vagyok,hogy nem fogok találni olyan képet,már a kereteztetővel is beszéltem,de a kép mégnincs meg :S :(
Köszönöm a válaszokat..
Nem értem mi ezen a nehéz. Azt írod hogy ne nézzen senki hülyének mert tudsz keresgélni a google-ben.....akkor mi a kérdés? Sokkal egyszerűbb ott keresni pár szépet és kiválasztod ami szerinted tetszenek anyukádnak,
Miben más ha nem a google hanem idegenek dobnak be ide neked képeket?
Szia. Remélem nem késtem el. [link]
Ahogy tartja kezét, rajzolj oda egy csillogó karácsonyfa díszt, ilyen gömb alakút, vagy egy ajándék csomagot.
Szerintem gyönyörű =) vagy a kisfiút kicserélheted az egyik kis kori képedre. Úgy a legjobb.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!