Mit rajzoljak? Kamaszok mit szerettek rajzolni?
szeretnek rajzolni, meg tudok is csak nincs semmi otletem, adhatnatok valami jo otleteket
15/L
Én járok rajzszakkörre, mert itthon nem lenne nyugtom rajzolni:S Rajzoltam már tollat, majomkoponyát, dísztököt, Billie Joe Armstrongot, meg minden kis kacatot, amit a szekrényben találtam:D Remélem segítettem:)
13L
én 11 leszek olyan szinten rajzolok, hogy 2. koromban azt hitték,hogy felnőtt rajzolta és kizártak egy rajzversenyből xD
Na rajzolj mangát, könyv illusztrációt (Olvasd el a Szent Johanna Gimi, jobb mint az alkonyat)
Keress a you tube-on olyat, hogy egy ember lerajzol lépésről lépésre egy mangát....
Nekem nincs tehetségem a rajzoláshoz, de időnként rámjön a rajzolhatnék. Mostanában is így van. Legutóbb például lepkéket rajzoltam, kiszíneztem. Igaz, én másoltam könyvből, de legalább elfoglalom magam, és lehet, hogy sikerül valamennyire fejleszteni a rajztudásomat:))
Szóval én mostanában vidám, nyárias, természeti dolgokat fogok rajzolni, amiket aztán kiteszek a szobámban. Szóval 2 in 1 lesz, elfoglalom, jól érzem magam közben és a szobámat is dekorálom!
Esetleg lapozz bele 1-2 könyvbe és amelyik rajz megfog, azt rajzold le. Vagy egy elolvasott könyvhöz csinálj illusztrációt, ez a te fantáziádra van bízva, ahogyan te értelmezted a könyvet úgy rajzolsz:)
16/L
Én úgy szoktam, hogy csak leülök, cerka a kezembe, és jön az ihlet. Közbe zenét hallgatok, felírok egy sort belőle, és jön magától. :D
Van, hogy csak ilyen mangafejű csajokat rajzolok, meg néha fiút, de az nem annyira megy.
Mostanában képregényt is szoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!