Miért nem nő a mellem?
Figyelt kérdés
Nyáron már 16 éves leszek, és nagyon kicsi a mellem. Már jó ideje nem nőtt semmit, és aggódok emiatt. Mitől van ez, és mit tehetek? Egyébként 170 cm vagyok és 62 kiló, de ez nem hiszem, hogy számít.2010. márc. 7. 19:16
1/13 anonim válasza:
22 éve korodig fejlődsz.Még nőhet,de nagy mellű szerintem nem leszel.N e edd magad rajta,szép vagy így is,fogadd el magad.
2/13 anonim válasza:
Egy ideje az én mellem se nő és még elég kicsi..:S
L/13
3/13 anonim válasza:
hu most bocs de az elöbb láttam egy kérdést ami felhuzott szal ha bunkó lennék akkor bocs télleg probálok lehiggadni....szóval ne ez legyen a legnagyobb problémád 16 évesen hogy kicsi melled...tipikus csitris probléma..ne akarj olyan lenni akinek csak az számít hogy minnél több fiuval járjon 18 éves koráig-.-" 14/L
4/13 anonim válasza:
Ha egy fiú véleményére is kíváncsi vagy, leírom, hogy attól, hogy kicsi a melled, Te még lehetsz egy álom szép, gyönyörű lány! A szépség nem ezen múlik, legalábbis szerintem! Kicsi cicivel is nagyon értékes ember lehetsz!!! Ezt nem csak a szépségedre értem!
5/13 anonim válasza:
14 éves lánynak:Melyik kérdés húzott fel?
Bocs az off ért
Am nekem is kicsi:D Nyugi:D
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a választ, nagyon aranyosak vagytok :)
2010. márc. 8. 15:18
7/13 anonim válasza:
én fiú vagyok szóval egyetértek az előzőkkel , hogy nem kell nagymellűnek lenned , hogy jól nézz , ki ha arcra szép vagy akkor nem azt fogják nézni , hogy mekkorák a melleid .
15/F
8/13 anonim válasza:
10:53 nak..van egy olyan kérdés hogy "Szeretitek-e a cigányzenét?" és rengeteg kommentelő nekiállt elég rasszista megjegyzéseket tenni..és ez pumpálta fel az agyamat...xD
9/13 anonim válasza:
nekem is kicsi de lesz*rom. ^^
gondolj bele nekünk nem olyan kellemetlen sportolás közben..;)
meg amúgy is.xDD
10/13 anonim válasza:
Vannak nagyon jó melltartók, ha zavar, amúgy meg nem baj, divat a vékonyság, tehát kis mellel is lehet valakinek igazán jó alakja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!