Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha nincs nagy...

Mit csináljak ha nincs nagy mellem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki! :) Nem fog lógni...
2011. jan. 4. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Szard le. Azonkívül is lehetsz szép.
2011. jan. 4. 15:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem amúgy se a nagy melleket egy lánynál.Szerintem ezen ne bánkódj.17/F
2011. jan. 4. 15:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Én húsz vagyok alapvetően kismellű, csak most szoptatok. A férjem tiszta "lelkibeteg" mert hiányoznak neki a kicsi, hegyes melleim.

Hidd el vannak normális fiúk akik elfogadnak vele. Amúgy a kicsi, formás mell 40 évesen is kicsi formás mell lesz, de a nagy, formás mell 35 évesen már lóg!

A lényeg az, hogy olyan felsőket válassz, amik kiemelik. A garbó nem ilyen. A pushup is rég ki van találva!

2011. jan. 4. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Semmit. Ne tömködd ki ne akard nagyobbnak látszatni mert kínos dolgok lehetnek belőle :)

Nekem nem követelmény a lányoknál a nagy mell. Megelégszek a kicsivel is de azért ne olyan lapos legyen neki mint nekem :D

17_F

2011. jan. 4. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy nagyon semmi TERMÉSZETESET nemtudsz tenni csak várni.

Ha kis melled marad akkor se omlik össze a világ.

Amúgy meg anyukám 37 éves és nem lóg a melle,pedig enyhén szólva nem kicsi a melle..a melle ugyan olyan,mint mint mikor fiatalabb volt..

Azt mondta,hogy szülés után volt borzasztó,de lefogyott és minden okés :D

2011. jan. 4. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Fogadd el a melleidet olyannak, amilyen, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon szép!
2011. jan. 4. 16:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Örülj neki!

én hogy örülnék a kicsi melleknek! Most várom az első babát, és ha már nem szopizik megyek is operáltatni kicsire.

2011. jan. 4. 16:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Növeszd meg!

nem mindenki olyan (szerencsés vagy nem) hogy nagy mellekkel születik

2011. jan. 4. 17:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem jó a nagy mell, hidd el:( Nem hordhatsz aranyos, Hello Kittys meg Snoopys melltartókat, a legnormálisabb amit hordhatsz az a sima fehér/fekete:P Tehát inkább örülj, hogy kicsik

13L

2011. jan. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!