Mit csináljak ha nincs nagy mellem?
Én húsz vagyok alapvetően kismellű, csak most szoptatok. A férjem tiszta "lelkibeteg" mert hiányoznak neki a kicsi, hegyes melleim.
Hidd el vannak normális fiúk akik elfogadnak vele. Amúgy a kicsi, formás mell 40 évesen is kicsi formás mell lesz, de a nagy, formás mell 35 évesen már lóg!
A lényeg az, hogy olyan felsőket válassz, amik kiemelik. A garbó nem ilyen. A pushup is rég ki van találva!
Semmit. Ne tömködd ki ne akard nagyobbnak látszatni mert kínos dolgok lehetnek belőle :)
Nekem nem követelmény a lányoknál a nagy mell. Megelégszek a kicsivel is de azért ne olyan lapos legyen neki mint nekem :D
17_F
Hány éves vagy?
Amúgy nagyon semmi TERMÉSZETESET nemtudsz tenni csak várni.
Ha kis melled marad akkor se omlik össze a világ.
Amúgy meg anyukám 37 éves és nem lóg a melle,pedig enyhén szólva nem kicsi a melle..a melle ugyan olyan,mint mint mikor fiatalabb volt..
Azt mondta,hogy szülés után volt borzasztó,de lefogyott és minden okés :D
Örülj neki!
én hogy örülnék a kicsi melleknek! Most várom az első babát, és ha már nem szopizik megyek is operáltatni kicsire.
Növeszd meg!
nem mindenki olyan (szerencsés vagy nem) hogy nagy mellekkel születik
Nem jó a nagy mell, hidd el:( Nem hordhatsz aranyos, Hello Kittys meg Snoopys melltartókat, a legnormálisabb amit hordhatsz az a sima fehér/fekete:P Tehát inkább örülj, hogy kicsik
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!