Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? 13/L vagyok, és...

Mit tegyek? 13/L vagyok, és nincs szinte mellem, olyan lapos vagyok! :' (

Figyelt kérdés

Annyira elkeserít! Szinte nincs is cicim. 75A-s melltartó jó rám, de olyan kicsi. Van itt rajtam kívül más is, aki hasonló cipőben jár? :((

13/L

2011. ápr. 14. 22:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

Igazán nem akarok bunkó lenni, de én ennyi idős koromban még nem ilyenekkel foglalkoztam..élj még egy kicsit,használd ki azt hogy gyerek vagy!:)

Egyébként a lehető legnormálisabb.

19/L

2011. ápr. 14. 22:16
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Semmit.

Gyerek vagy még,bőven van ideje nőni a cicidnek.

Ne ezen agyalj már most.

2011. ápr. 14. 22:18
 3/20 A kérdező kommentje:
igazatok van, nem ezzel kéne törődnöm, de sok lány kinevet miatta az osztályban :(((
2011. ápr. 14. 22:21
 4/20 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen normális. Nekem is 14-15 évesen kezdett el nőni a mellem, a többiekhez képest később mint az átlag. Ma már nem panaszkodhatom, sőt...

Szóval nyugi, semmi sincs veszve. :)

2011. ápr. 14. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Egyetértek az előttem szólóval.

Várj még, majd megnő. Nekem 13 évesen épp hogy valami kis ciciféleségem :D, de mellette csinos voltam, és nem is zavart, hogy nincs még cicim. Utána szépen növögetett, kb. 17-18 évesen nőtt meg a mai méretére, és ma - vékony alkatom miatt is- többen irigylik, mert testalkatomhoz képest nagyobbak, feltűnőbbek, mint amilyen nekik van.

A cicinövekedés alkati dolog. Van, akinek már 14 évesen nagy, mármint annak tűnik ugye, de utána meg már hiába várja, h még tovább nőjön, nem fog. Ő szépen már ennyi idősen női testalkatú. Ezért magaslanak ki a többi kislányosabb alkatúak közül. A legtöbb 13 éves viszont még csak épp hogy nőisededik, van, aki szépen lassan, van, aki majd hirtelen.

Ne aggódj, te még lányka vagy, nem kell cici! Anélkül is lehetsz szép! Majd megnő! Ettől még nyugodtan élhetsz boldogan! Persze tudom, h nehéz egy mai fiatalnak elmondani, hogy héj, te még gyerek vagy, és ne akarj tizenpárévesen kivénhedt ...-nak tűnni. Ez van sajna. Te remélem, megmaradsz rendes lánynak, aki nem csupán rendes, de még elégedett is önmagával! :D

Üdv

21/l

2011. ápr. 14. 22:26
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak zavar, hogy olyan kicsike is vagyok :S 152 cm, 39 kg. :S Van egy lány, aki még azt is mondja, az öltözőbe, hogy anorexiás vagyok :SS Annyira rossz ez, de próbálok megelégedni önmagammal, köszi a tanácsokat! ^^
2011. ápr. 14. 22:29
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Legelső vagyok.

Hidd el, hogy ez meg fog változni..ezt a saját példámból mondom neked.. én még 15 évesen is 36 kg voltam(nem anorexia,csak táncművészetibe járok és azért),és 153 cm, semmi mellem volt(most is kicsi van),és csúfoltak mindenféle ronda békának,meg zombinak,mert fehér bőrű is vagyok..

és most végzős vagyok,és mit ne mondjak eléggé megváltoztam..

ugyan nekem pl.kicsi melleim maradtak,de szépek, és formásak szerintem, és engem már pl. nem zavar,pedig nagyon zavart rengeteg ideig,meg meg is nőttem, most majdnem legmagasabb vagyok az osztályban,és az alakom is szép.

Szerintem biztos hogy te is nőies leszel.!:)

De tényleg szard le őket.. majd meglátod hogy el telik pár év, és úgy fognak felnézni rád..

:)

2011. ápr. 14. 22:34
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
13 évesen még bőven fejlődésben van a szervezeted. Egyébként nézd meg, anyud, nagymamád, családban női rokonokra milyen testalkat, mellméret a jellemző, nem tuti, de valószínű neked is akkora lesz. Én 13 évesen örültem volna, ha kis mellem van.
2011. ápr. 14. 23:49
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
Egyrészt még nagyon fiatal vagy, bőven ráér nőni a cicid, másrészt egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! :)
2011. ápr. 15. 06:47
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Hidd el, az se jó, ha nagy:S Én is 13 éves vagyok, 80/C, és engem meg azért csúfolnak. Egy csöppöt kivágott felsőt veszek fel, már megkapom a r*banc jelzőt, mert van mi kitöltse a ruhámat. A fiúk könnyűvérűnek gondolnak elsőre (többnyire), és elég nehéz így:P Tehát örül, amíg kicsi.

13L

2011. ápr. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!