Mit tegyek? 13/L vagyok, és nincs szinte mellem, olyan lapos vagyok! :' (
Annyira elkeserít! Szinte nincs is cicim. 75A-s melltartó jó rám, de olyan kicsi. Van itt rajtam kívül más is, aki hasonló cipőben jár? :((
13/L
előző vagyok:
ezt elfelejtettem írni, hogy most vagyok nyolcadikos és kb én vagyok az utolsó lány az osztályban akinek még nagyon nincs melle és nem jött meg.
Köszi a válaszokat! Csak annyira bánt ez engem, mert már egy ideje megjött a menzeszem, igazán nőhetne már a cicim is :D
Ma meg az öltözőben egy lány azt mondta, hogy anorexiás vagyok :'((( Nem hiszem el :(( Én már sose leszek szép?? :((((
Szia Kérdező!
Mintha csak a 13 éves önmagam írta volna ezt a kérdést. :)
Ne keseredj el, mert egyrészt 20-21 éves korig fejlődik a női mell, van még bőven idő, hogy megnőjön. :)
Ha csúfolnak, ne foglalkozz velük, Te ettől nem vagy rosszabb!!! Lehet, hogy mire kijárod az általánost, úgy beindul a cicid növekedése, hogy lekörözöd az osztálytársnőidet. :DDD
Másrészt egy kisebb cicivel rendelkező nő is lehet nagyon szexi!!! :) Sok fiú kifejezetten a kis melleket szereti.
Emiatt ne érezd Magad értéktelen embernek...biztosan az osztály többi lányának is van valamilyen testi hibája, pl. biztos van a csúfolódok között esetleg duci, pattanásos, görbe lábú. Ők sem tökéletesek. :)))
Fel a fejjel, lehet, hogy egy éven belül megelőzöd a többi csajt. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!