Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? 13/L vagyok, és...

Mit tegyek? 13/L vagyok, és nincs szinte mellem, olyan lapos vagyok! :' (

Figyelt kérdés

Annyira elkeserít! Szinte nincs is cicim. 75A-s melltartó jó rám, de olyan kicsi. Van itt rajtam kívül más is, aki hasonló cipőben jár? :((

13/L

2011. ápr. 14. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ne törődj azokkal akik bántanak, lehet hogy csak féltékenyek;) Amúgy ha ez vigasztal 14 éves vagyok 167cm és 52 kg....természetesen majdhogynem nulla mellekkel:( :S Régebben engem is zavart hogy nincs mellem (akkor még tényleg semmi nem volt) manapság meg egészen kicsi lett, de kezdem megszeretni :)) Anyukámnak is kicsi a melle szóval gondolom nekem se lesz túl nagy.
2011. ápr. 15. 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

ezt elfelejtettem írni, hogy most vagyok nyolcadikos és kb én vagyok az utolsó lány az osztályban akinek még nagyon nincs melle és nem jött meg.

2011. ápr. 15. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Csak annyira bánt ez engem, mert már egy ideje megjött a menzeszem, igazán nőhetne már a cicim is :D

Ma meg az öltözőben egy lány azt mondta, hogy anorexiás vagyok :'((( Nem hiszem el :(( Én már sose leszek szép?? :((((

2011. ápr. 15. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát engem sokáig avval csúfoltak a suliba hogy már 15 éves koromban 80B mellem volt szóval az sem jó ... !
2011. ápr. 16. 04:07
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Ne törődj azzal a lánnyal, aki azt mondta, hogy anorexiás vagy. Én fiú vagyok és hidd el, hogy egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! Biztos Te is gyönyörű vagy! :)
2011. ápr. 16. 06:48
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Egy lány szépsége az arcán múlik, nem a cicijén! Előző voltam. Az arc a legfontosabb!
2011. ápr. 16. 06:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Hmm...14 vagyok, és nem hordok melltartót, idén szeptemberben jött meg, szerinted egy cipőben járunk?!
2011. ápr. 16. 17:39
 18/20 anonim válasza:
17 éves vagyok és a melleimnek nyoma sincs. :D De nem is hiányoznak annyira... meglehet szokni.:D azért te még fiatal vagy, neked még van esély :)
2011. máj. 2. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Mintha csak a 13 éves önmagam írta volna ezt a kérdést. :)

Ne keseredj el, mert egyrészt 20-21 éves korig fejlődik a női mell, van még bőven idő, hogy megnőjön. :)

Ha csúfolnak, ne foglalkozz velük, Te ettől nem vagy rosszabb!!! Lehet, hogy mire kijárod az általánost, úgy beindul a cicid növekedése, hogy lekörözöd az osztálytársnőidet. :DDD

Másrészt egy kisebb cicivel rendelkező nő is lehet nagyon szexi!!! :) Sok fiú kifejezetten a kis melleket szereti.

Emiatt ne érezd Magad értéktelen embernek...biztosan az osztály többi lányának is van valamilyen testi hibája, pl. biztos van a csúfolódok között esetleg duci, pattanásos, görbe lábú. Ők sem tökéletesek. :)))

Fel a fejjel, lehet, hogy egy éven belül megelőzöd a többi csajt. :)

26/L

2011. máj. 20. 08:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves vagyok, 172 cm, 55 kg, és 70/a-s melltartóméretem van... ez szerintem egészen jó.. de osztálytársam 14 éves, 150 cm, 33 kg, és melle egyszerűen NINCS... őt ezért csúfolják... másik véglet, szintén 13 éves csaj, 80 kg 166 cm, és 85/c melltartó..szerintem te tökéletes vagy így!!!!
2011. máj. 23. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!