Novemberben leszek 18 éves (lány), és a szüleim még most se engednek el szinte sehova! Nyáron nem mehetek ki este 8-ig se :S Mit tegyek?
Hívd át a barátnőidet, és 'véletlenül' mondjuk pont a fürdőbe vagy, és anyukád/apukád nyit ajtót. Mondja a barátnőd a szüleidnek, hogy most lesz 18, és hogy csak azért jött át hozzád, mert nem engednek el bulizni, pedig neki fontos lenne, ha az összes barátjával együtt ünnepelhetne.
2.verzó: Mondd meg nekik, hogy engedjenek el, és ha nagyon féltenek, vigyenek el kocsival, és menjenek is érted.
3. verzió: elvileg nagykorú vagy már, tehát mondd azt hogy már vannak jogaid! xD
na bocs, az uccsó vicc volt.
Remélem tudtam segíteni, mert én felháborítónak találom a szüleid viselkedését. Felnőtt nő vagy, tudsz dönteni magadról. Csak ugye ilyenkor jön az, hogy ők a kenyérkeresők meg stb.
Drukkolok!!! puszi
Köszönöm a választ! Már csak 3 hónap és 18 leszek... majd akkor megpróbálok valami komolyabbat! Engem is felháborít, és kiborít, hogy így viselkednek velem!
Azt a barátnőset megpróbálnám, de a szomszéd városban járok iskolába, és a közelemben nincs igazi barátnőm :S Csak régi osztálytársak... Velük pedig nem nagyon tartom a kapcsolatot.
nekem ugyanez a gondom 14 évesen...
akkor most én ne is panaszkodjak? nem is szoktam, túl konzervatív vagyok ahhoz :S
amúgy drukkolok neked. szerintem a lehető leghiggadtabban kellene velük megbeszélni, hogy értsék meg.
kiakasztó szülők vannak. velem is ezt fogják csinálni, tuti, még 18 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!