Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » El tudom vetetni a gyereket,...

El tudom vetetni a gyereket, ha a szüleim nem egyeznek bele?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene oltogatni, közlöm, hogy hüvelygyűrű használata mellett sikerült sajnos teherbe esnem.

A szüleim semmiképp sem szeretnék, hogy elvetessem, de én meg még egy 3-4 évet várnék a családtervezéssel, és szakmàt tanulok, szóval nekem be kell mennem iskolába ahol kolis is vagyok, és mindenféleképpen szeretnék szakmát és érettségit mielőtt szülnék.

A párom támogatja a döntésemet, a szülei pedig nem szólnak bele, csak a sajátjaimmal van konfliktus ezzel kapcsolatban. Mit tehetek? Semmiféleképpen nem fogom megszülni, örökbeadni, szóval ezzel az alternatívával kérlek kíméljetek. A segítő válaszokat előre is köszönöm.

2015. júl. 27. 20:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
43%

igen, fordulj a gyámügyhöz .

teljesen természetes hogy nem szeretnél a semmire gyereket szülni. mert hiába kapnál most támogatást anyagilag az államtól, de ha oviba menne a gyerek nem tudnál hova menni dolgozni, mert 8 általánossal max gyárba mehetsz el. vagy még oda sem.

szóval én megértem a döntésed, a hüvelygyűrűt meg kombináld valamilyen más védekezési móddal is.

a szüleidet meg szard le, nem gondolhatnják, hogy ráderőltetik az akaratukat egy ilyen fontos kérdésben..szerencsére tud segíteni a gyámügy, de értelmesen add elő a problémádat. mivel közel vagy a 18-hoz biztos vagyok benne,hogy segíteni fognak.

és én a szüleimre rá se néznék ezekután..kihasználni, hogy még nem vagy 18 és nem dönthetsz az engedélyük nélkül...nagyon aljas húzás

2015. júl. 30. 09:47
 22/29 anonim ***** válasza:
62%

21. vagyok

ezzel nem azt mondom, hogy a hüvelygyűrű xar, hanem hogy amíg ilyen fiatal vagy és bizonytalan a helyzet, szóval nem tudtok gyereket megtartani legalább 2 módon kéne védekezni..az én meglátásom szerint

2015. júl. 30. 09:48
 23/29 anonim ***** válasza:
55%
Fiatal vagy még a gyerekneveléshez, ezt a szeid is megérthetnék.
2015. júl. 30. 12:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyamugy nagyon hamar!

Es sajnalom, hogy ilyen szuleid vannak.

2015. júl. 31. 10:31
 25/29 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, nem, nem én írtam a 16-os választ, és szerintem azért elég sok 78%-os van ezen az oldalon. Mellesleg ma már nagyon-nagyon parányi az esély arra, hogy a kérdezőnek ne lehessen gyereke abortusz után (ha jól tudom, kb. 1:160 000-hez, de nem vagyok benne biztos).
2015. júl. 31. 11:41
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, sikerült valamit intézned?
2015. júl. 31. 13:52
 27/29 anonim ***** válasza:

[link]

Utolsó két sorban a lényeg.

2015. júl. 31. 20:46
 28/29 A kérdező kommentje:
Végül belementek a szüleim, megmondtam nekik, hogy nélkülük is mg tudom oldani, csak akkor valószínű, hogy a pici idegrendszere is kifejlődik mire elvetetem.
2015. aug. 1. 15:24
 29/29 anonim ***** válasza:
32%
Örülök hogy belementek. :)
2015. aug. 1. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!