Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aszexuálsi anyuka, hogy tudja...

Aszexuálsi anyuka, hogy tudja egészségesen nevelni a gyerekét?

Figyelt kérdés
legyen akár fiú vagy lány.
2015. jan. 2. 21:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi köze a gyereknevelésnek ahhoz, hogy nem kívánod a szexet. de tényleg, mi köze a kettőnek egymáshoz???
2015. jan. 2. 21:09
 2/20 A kérdező kommentje:

nagyon is sok köze van hozzá.

Mivel az anyuka aszeszuális,Prűd,úgy neveli a gyereket, hogy a szexről szó se legyen. Így nem fog a gyereg egészségesen felnőni.

2015. jan. 2. 21:12
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Az aszexualitás egyáltalán nem egyenlő a prűdséggel.
2015. jan. 2. 21:15
 4/20 A kérdező kommentje:
én is tisztában vagyok vele...de talán sőt biztos mindkettő eltudja a gyereket rontani.
2015. jan. 2. 21:17
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

az aszexuálisok nem prűdek, ne keverd a fogalmakat. attól, hogy nem érez nemi vágyat, képes arra, hogy elmondja, mi hogy működik. szintén nincs köze a vágynak a tudáshoz.

egyébként meg nem kell a gyerekkel 18 éves koráig naponta leülni a méhekről beszélgetni... normál esetben is párszor jön csak szóban, az is nagyobb korban van, leginkább akkor amikor már az iskolában is megkapják a megfelelő felvilágosítást, utána meg biológia órán tanulják.

feltételezem az aszexuális is szexuális úton lesz anya, szóval tényleg nem értem a kérdésedet...

én félek a pókoktól, mégis el tudtam mondani a fiamnak mivel táplálkoznak, hol élnek és hogyan szőnek hálót... :D

2015. jan. 2. 21:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem ezt ,mert anyám mikor gyerekek voltunk prűd volt rettentően. Most már aszeszuális .
2015. jan. 2. 21:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy nem kívánja a szexet nem jelenti azt,hogy a szex tabu téma.
2015. jan. 2. 21:19
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki aszexuális, az nem fog gyereket szülni, ugyanis semmiféle vágyat nem érez arra, hogy szexeljen. Jó esetben ezt a beállítottságát az elején tisztázza, és szintén aszexuális személlyel jön össze, akivel ugyanúgy teljes párkapcsolatuk és szerelmük lehet, csak szex nélkül. Viszont ha olyannal van, akinek vannak szexuális igényei, az nem lesz hosszúéletű, sok a konfliktus.

Összefoglalva: az aszexuális nő nem fog gyereket csinálni önszántából, ha pedig eleve bele van kényszerítve, akkor ott sok más probléma is lesz a gyereknevelés során, nem csak a szexualitás kérdésköre.

Anyád nyilván elrontotta a dolgokat, de ez nem az aszexualitás miatt volt.

2015. jan. 2. 21:22
 9/20 A kérdező kommentje:

Anyám prűdsége miatt és később az aszeszualitása miatt én és nővérem nagyon ellettünk rontva.

Inkább a prűdsége miatt !

Írok 1-2 példát

Néztünk filmet, egy szexjelen volt benne, az alatti időben eltette másra, 1-2 perc után visszatette.

Ezzel azt érte el anyám, hogy azt éreztük nekünk nem szabad majd ezt csinálnunk, ciki lesz stb...

Emléxem 13 éves voltam, valószínű látszott rajtam, hogy tetszik egy nő ( egy kb 26 éves nő akit ismertünk )

Én bentről hallom, hogy apám azt mondja anyámnak szerelmes vagyok a nőbe, de ezt úgy mintha szégyeln ikellene...Anyám megszólal had legyen...

Ezzel apám is azt éreztette velem , hogy nekem semmiféle érzelmet, nem szabad kimutatnom mert ezt szégyelni kell.

Nővérem 32 évesen szűz, nem volt egy barátja se. Itthon lakik.

Én 27 évesen szűz vagyok, nem volt egy barátnőm se, itthon vagyok én is.

Mit rontottak el a szüleim ???

2015. jan. 2. 21:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

azt nem tudom mit rontottak el (ha elrontottak valamit), de ez a két példa szerintem nem következménye annak, hogy nem találtok párt.

én szüleim is elkapcsoltak, nem csak a szex jelenetekről, de még a csók jeleneteknél is :D még 17 éves koromban is... :D 18 évesen elköltöztem a férjemmel, 26 évesen anya lettem.

menj el pszichológushoz, biztos valami más oka van. esetleg nincs önbizalmad, nem fogadod el magad. egyébként iskolát végeztél, dolgozol? barátaid vannak? ezek is fontosak lehetnek.

2015. jan. 2. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!