Aszexuálsi anyuka, hogy tudja egészségesen nevelni a gyerekét?
Igen egyetemet végeztem, de inkább ne végeztem volna semmit csak normális életem lenne...
Amúgy következő hónapba megyek el itthonról, albérletbe...
Na lássuk sorban:
1. Aszexualitás és nem "aszeszualitás".
2. Az, hogy valaki aszexuális, az nem jelenti azt, hogy prűd.
3. Vannak olyan aszexuálisok, akik undorodnak a szextől, lehet, hogy az anyád is ilyen.
4. A te életedért te vagy a felelős, nem a szüleid tehetnek arról, hogy 27 évesen szűz vagy.
5. Vannak aszexuálisok, akik élnek nemi életet (pl. a párjuk kedvéért), így gyerekük is lehet. Az aszexualitás a szexuális vonzalom hiányát jelenti.
4." A te életedért te vagy a felelős, nem a szüleid tehetnek arról, hogy 27 évesen szűz vagy."
Igen, én vagyok a felelős, de nagyban befolyásolja a gyereket, hogy hogyan is nevelik.
Hehh? Nálunk mindig tabu téma volt a szex. Aztán mégis felnőttem és tökéletes nemi életem van :D Nem is értem a kérdést. Mit befolyásol hogy anyád mint mond?
20/L
miert nem volt baratnod? A szuleid nem tilthatjak meg... ha nagyon tetszene valaki, elhivnad, es egy kapcsolatban a szex is jelen van...
szoval, hogy is van ez? Nem akartal baratnot? Esetleg te is aszexualisnak tartod magad?
Mellesleg az egyik baratnom szulei nagyon prudek... szentul hisznek a hazassagig tisztan kell maradni elmeletben, es ket ember nem lakhat egyutt hazassagig... Az lett a kovetkezmenye, hogy a lany 17 evesen elvesztette a szuzesseget egy olyan sraccal, aki csak magaval torodott, a lany azt sem tudta, hogy elvezni kellene az egyuttletet, neki annyit jelentett a szex, hogy kotelessege van a srac fele, es csak az o igenyeit kell kielegiteni... A vedekezesrol sem tudott semmit, szerencseje volt, hogy nem esett teherbe...
21 eves fejjel egy masik barattal jott ra, hogy mi is az igazi szex, es kapcsolat...
Nem jo, ha a szulok ennyire konzervativak, ugyanis nem minden esetben jut a tini megfelelo informaciohoz...
13# Az aszexuálisok is élnek nemi életet? Rendszeresen?
Hogy történik, ha nem is kívánja? Eljátssza vagy mi? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!