Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aszexuálsi anyuka, hogy tudja...

Aszexuálsi anyuka, hogy tudja egészségesen nevelni a gyerekét?

Figyelt kérdés
legyen akár fiú vagy lány.
2015. jan. 2. 21:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ezt a 2 példát csak kiragadtam...
2015. jan. 2. 21:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen egyetemet végeztem, de inkább ne végeztem volna semmit csak normális életem lenne...

Amúgy következő hónapba megyek el itthonról, albérletbe...

2015. jan. 2. 22:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Na lássuk sorban:

1. Aszexualitás és nem "aszeszualitás".

2. Az, hogy valaki aszexuális, az nem jelenti azt, hogy prűd.

3. Vannak olyan aszexuálisok, akik undorodnak a szextől, lehet, hogy az anyád is ilyen.

4. A te életedért te vagy a felelős, nem a szüleid tehetnek arról, hogy 27 évesen szűz vagy.

5. Vannak aszexuálisok, akik élnek nemi életet (pl. a párjuk kedvéért), így gyerekük is lehet. Az aszexualitás a szexuális vonzalom hiányát jelenti.

2015. jan. 2. 23:07
 14/20 A kérdező kommentje:

4." A te életedért te vagy a felelős, nem a szüleid tehetnek arról, hogy 27 évesen szűz vagy."

Igen, én vagyok a felelős, de nagyban befolyásolja a gyereket, hogy hogyan is nevelik.

2015. jan. 2. 23:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De akkor hogyan születtetek meg?
2015. jan. 3. 00:23
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Mondom, attól még, hogy aszexuális valaki, még lehet nemi élete. Például gyermeknemzés céljából.
2015. jan. 3. 00:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hehh? Nálunk mindig tabu téma volt a szex. Aztán mégis felnőttem és tökéletes nemi életem van :D Nem is értem a kérdést. Mit befolyásol hogy anyád mint mond?

20/L

2015. jan. 3. 01:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

miert nem volt baratnod? A szuleid nem tilthatjak meg... ha nagyon tetszene valaki, elhivnad, es egy kapcsolatban a szex is jelen van...

szoval, hogy is van ez? Nem akartal baratnot? Esetleg te is aszexualisnak tartod magad?

Mellesleg az egyik baratnom szulei nagyon prudek... szentul hisznek a hazassagig tisztan kell maradni elmeletben, es ket ember nem lakhat egyutt hazassagig... Az lett a kovetkezmenye, hogy a lany 17 evesen elvesztette a szuzesseget egy olyan sraccal, aki csak magaval torodott, a lany azt sem tudta, hogy elvezni kellene az egyuttletet, neki annyit jelentett a szex, hogy kotelessege van a srac fele, es csak az o igenyeit kell kielegiteni... A vedekezesrol sem tudott semmit, szerencseje volt, hogy nem esett teherbe...

21 eves fejjel egy masik barattal jott ra, hogy mi is az igazi szex, es kapcsolat...

Nem jo, ha a szulok ennyire konzervativak, ugyanis nem minden esetben jut a tini megfelelo informaciohoz...

2015. jan. 3. 02:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Saját példámat elmesélve. Anyukám teljesen konzervatív ilyen téren. Mondhatnám, hogy nagyon prűd ember. Neki apukám volt az első és valószínűleg az utolsó is. Már a szex témától is zavarba jön és elítéli azokat az embereket, akik vadabb életet élnek. Erkölcsösen próbált nevelni, de nem sikerült neki. Én meg mondtam neki, hogy tiszteletben tartom a dolgait, de ő meg fogadja el, hogy én máshogy fogok élni. Teljesen ellentétes a vérmérsékletem, mint neki. Szóval ő hiába akart volna nevelni engem ilyen téren nem érdekelt. Voltak férfiak az életemben szép számmal. Nem bánom. 10 éve élek kapcsolatban és azóta csak ő van nekem. Mondtam is anyukámnak, ha nem éltem volna ki magam, akkor nem tudnék úgy élni egy kapcsolatban, mint ő. Szóval szerintem az egész vérmérséklet függő. Lehet, hogy te se vágysz annyira a szex után és ezzel magyarázod.
2015. jan. 3. 09:14
 20/20 anonim válasza:

13# Az aszexuálisok is élnek nemi életet? Rendszeresen?

Hogy történik, ha nem is kívánja? Eljátssza vagy mi? Nem értem.

2015. jan. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!