Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az Életem Értelmei c. sorozatb...

Az Életem Értelmei c. sorozatban látottak alapján lehet gyereket nevelni?

Figyelt kérdés
Az "Életem értelmei" ( angolul: My wife and kinds ) című sorozatban látott módszerek szerint tényleg lehet gyereket nevelni, vagy ez csak amolyan kifigurázás? Az ott ismertetett "módszerek" az ottani történések alapján - számomra - nagyon hasznosnak tűnnek, de a kérdés az, hogy vajon tényleg azok-e?
2015. febr. 18. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerek más. Nincs olyan könyv, sorozat vagy használati útmutató, ami minden gyereknél bejön. Figyeld a saját gyereked és tanulj meg vele kommunikálni. Ezek a sorozatok meg jók egy kis nasi mellett szórakozásnak, nem kell komolyan venni!
2015. febr. 18. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kiskamasz fiaim is nézik ezt a sorozatot, én azt gondolom, jó ha nézik mert tanulságos, jók a figurák, senki sem tökéletes, de ilyen az élet, másrészt szórakoztató és humoros, de a nevelési módszerek szerintem túlzóak, én nem alkalmazom ilyen drasztikusan az életben. Mivel film, azért néha túloz egy kicsit, sőt elveti a súlykot, de jó példákat hoz. Ezért nekem elég az, hogy a fiaim nézik ezt a sorozatot, és azáltal is tanulnak ezekből az élethelyzetekből.

Amúgy az én férjem hasonló karakter, mint a sorozatban szereplő apa, hajlamos is ezekre a túlzó nevelési módszerekre, egyszer-kétszer biztos hogy hasznos, de nem kell rendszeresen, le is állítom sokszor.

2015. febr. 18. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hát azért nem egy vígjáték sorozatból kellene ötleteket meríteni. pl.követni a gyereket,kirakni a garázsba stb. az csak egy sorozat,pont azért vicces mert sok hülyeség van benne.
2015. febr. 18. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vicces sorozat, de azért nem ez alapján nevelném a gyerekemet. Juniort folyton alázzák benne, a szülei is. Nagyfejű, buta stb. Szerintem ez azért nem követendő példa.
2015. febr. 18. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon jó ötletek vannak benne, én nem tartom őket durvának. De ettől függetlenül minden gyerek más, olyan nevelési elvet kell alkalmazni, amelyik nála beválik.
2015. febr. 18. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a sorozatot, szórakoztató, de persze nyilván túlzások is vannak benne.

Bevallom, én így biztos nem nevelnék gyereket, nekem sok benne a megalázás és a játszma, az ilyesmihez túl komoly és érzékeny vagyok. Ha a gyerekem is hasonlítani fog rám, akkor az ilyen nevelés több kárt csinálhat, mint hasznot.

2015. febr. 18. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez akkora hülyeség,hogy sorozatból meg könyvből próbálnak a kedves szülők ötletet meríteni,hogy látod,mi lett...
2015. febr. 18. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Férjem imádja!

Ha olyanok vagytok a mindennapokban, mint a szülők, akkor működhet. Egyébként nem. Egy-két dolgot kiragadva már nem olyan a dolog.

2015. márc. 27. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Semmiképpen sem. Pont azért szitkom, mert nem működnek az életben ezek a dolgok.

Juniornak például 16 évesen gyereke születik (ahogy egyébként ő maga is ebben a korban csúszott be a szüleinek. Ez szerinted követendő példa?

2015. máj. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!