Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » El tudom vetetni a gyereket,...

El tudom vetetni a gyereket, ha a szüleim nem egyeznek bele?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene oltogatni, közlöm, hogy hüvelygyűrű használata mellett sikerült sajnos teherbe esnem.

A szüleim semmiképp sem szeretnék, hogy elvetessem, de én meg még egy 3-4 évet várnék a családtervezéssel, és szakmàt tanulok, szóval nekem be kell mennem iskolába ahol kolis is vagyok, és mindenféleképpen szeretnék szakmát és érettségit mielőtt szülnék.

A párom támogatja a döntésemet, a szülei pedig nem szólnak bele, csak a sajátjaimmal van konfliktus ezzel kapcsolatban. Mit tehetek? Semmiféleképpen nem fogom megszülni, örökbeadni, szóval ezzel az alternatívával kérlek kíméljetek. A segítő válaszokat előre is köszönöm.

2015. júl. 27. 20:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Ha elmész a gyámhivatalhoz, ők tudnak segíteni. Elvileg, ha a szülő nem egyezik bele az abortuszba, akkor ők tudják engedélyezni.

Mellékesen megjegyzem, óriási baromságnak tartom, hogy szülői engedélyhez kötik az abortuszt. Ha a gyereket olyan vaskalapos szülőkkel verte a sors, mint a kérdezőt, akkor simán elcseszhetnek egy emberi életet.

2015. júl. 27. 20:50
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Semmi gond nincs a szülői engedéllyel, hisz van kiskapu. Ez pedig a gyámügy.

Nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is ők állnak az anyuka "védelmére", ha a szülők máshogy gondolnák, mint a gyerek.

(Egyébként nagykorusitasnak ertelme nincs, mert mire lezajlana, kicsuszna az idobol.)

Kerdezo!

Fordulj azonnal a helyi gyamugyhoz!

2015. júl. 27. 20:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. júl. 27. 21:04
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Nemtudja magát nagykorúsítani. Énis 17 évesen, terhesség miatt próbálkoztam de nem jött össze.
2015. júl. 27. 21:04
 15/29 anonim ***** válasza:
65%
Ha védekezés mellett sikerült be a gyerek akkor mindenben melletted kellene állniuk. Sajnállak hogy ilyen szüleid vannak. Szörnyű hogy a szüleid egy ilyen hülyeséggel akarják elcsszni az életedet. A legrosszabb pedig az hogy ebben az idióta országban jogilag meg is tehetik.
2015. júl. 27. 21:16
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

pedig megérthetnék h a te életed...

(korábbi válaszolonak:azért tartom jonak h kell a szülői beleegyezés,mert ha nem kéne akkor a sok felelőtlen tini nap mint nap rohanna abortuszra,és a szülőknek nem is kéne tudni rola...)

Kérdező:azért abba gondolj bele,még ha ritkán is de köveztkezményképp lehet késöbb már nem lehet majd gyereked.-tanulni utána is tudsz.

2015. júl. 28. 09:36
 17/29 anonim ***** válasza:
7%

16-os,

nem a 11-est írtad te? Nincs más 78 %-os válaszadó!

Abban viszont PONT azt írod, hogy NEM tartod jónak! Most melyik az igaz? Döntsd már el!

2015. júl. 28. 09:48
 18/29 anonim ***** válasza:
16os vagyok,én csak azt az egy választ irtam,pont ellentétesen a 11essel.
2015. júl. 28. 09:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha nem engedik hogy elvetesd azzal saját magukat is megszivatják. Nem mindenkinek vágya 4x évesen unokát nevelni.
2015. júl. 28. 15:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg nekik szerintem hogy te nem nem akarsz, nem vagy hajlandó gyereket nevelni, nem beszélve az egészségre való kockázatokról, arról hogy ki kell maradnod a suliból és a továbbtanulásnak évekre búcsút mondhatsz. Esetleg ők akarnak gyereket? Ha igen, ha nem, milyen jogon szólnak bele abba hogy egy ekkora döntést hogy hozol meg, hiszen ezzel a te életed teszik tönkre.

Azt viszont szeretném megkérdezni, hogy nuvaring mellett hogy jött össze, csak úgy vagy valami hiba volt (pl későn lett berakva)?. Tényleg nem cseszegetésnek vagy hibáztatásnak, csak én is nuvaringes vagyok és volt pár rizikós helyzetem de szerencsére megúsztam, de tudom milyen könnyű néha elfelejteni/félreszámolni.

Majd írd meg ha gondolod hogy alakult a dolog, szurkolok neked :)

2015. júl. 29. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!