Több, mint 10 éve neveljük közösen, párom gyerekét, anyuci külföldön, néha, kényeztetni hazajön a lányát?
Figyelt kérdés
most is,nem is tudtam róla,hogy hazajön 2 hétre ,persze csak felborítja a hétköznapokat,aztán pl,kértem (írtam)nézzenek már neki cipőt,ilyenkor ők jönnek-mennek-erre-arra,még válaszolni sem válaszolt,nehogy cipőt vegyen neki,de parfümöt vesz...gyerektartást is mikor hogy fizet,ma írtam neki 2 szer...semmire nem reagál..bár már 17 éves a nagylány,de egyszerűen bosszantó,hogy még neki áll feljebb...akkor mért nem neveli ő,ha ennyire nagyra van?2015. márc. 11. 12:06
1/1 anonim válasza:
Nyugi, gyorsan elmegy az a két hét, és minden visszaáll a maga rendjébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!