Kamaszok itthon (Magyarországon) vagy inkább külföldön (jelen esetben Yorkban) élnétek?
Hamarosan megfog születni a kislányom.
És a családban nagy vitatott kérdés,hogy hol éljünk.
Yorkban vagy itthon.
Férjem Yorkban él,én is ott éltem,de nekem hazahúz a szívem,de főleg édesanyám félt minket odakint.
Igazából azért tettem fel a kérdést,mert megnézném a ti szemszögetekből is hol élnétek.
És miért?
Esetleg miért 'rossz' itt élni?
Már félig megvan hol fogunk élni,de kételyeim vannak még e felől.Igazából iskolakezdésig lesz időnk eldönteni.
Én szívesebben élnék Yorkban. Itt iskola szempontjából is elég nehéz lenne választani,mert tapasztalatból mondom,hogy nagyon rossz iskolák vannak.Nem a tanulmányi eredményre,vagy a tanárokra értem,hanem a tanulókra. Elég alacsony tolerancia szintel rendelkeznek a magyar gyerekek. Tisztelet a kivételnek! Én habozás nélkül mennék ki Yorkba,ha tehetném!
15L
Én is Yorkot választanám, ha lehetne. :)
Bár csak abban az esetben, ha oda születnék, mert most már nem bírnám itt hagyni a barátaimat. :/
15/l
Apukám Londonban dolgozott tavaly és tavaly előtt. 4x voltam ott, 2x5 napot, 1x egy hetet és a tavaly nyarat kint töltöttem. Szép hely, meg minden, több városban is voltunk, Lego Landben is, tenger parton, mégis néha előjött az az érzés, hogy milyen jó lenne visszamenni Magyarországra... Ráadásul amilyen suliba én járok, az pont nem olyan, mint amiket írnak a magyar iskolákról. Lehet, hogy azért vannak itt viszonylag normálisak, mert kicsi suli, 1 évfolyamban 1 osztály van, de sokkal magasabb színvonalú, mint a városban bármelyik suli. (Kb. olyan, mint egy 6 osztályos erős, szigorú gimi.) Bár igaz, nekem azért volt honvágyam, mert előtte mindig Magyarországon voltunk, ha valaki eleve külföldön él, nem érzi azt, hogy hiányoznak az otthoni barátai, a háza, a magyar emberek meg úgy minden... Szóval szerintem Yorkba menjetek, mert később, amikor nagyobb lesz, rosszul fogja érezni magát a lányod az itteni kötődések miatt.
Majd írd meg, végül hol fogtok élni!
11/L
Igazából én repkedek York meg Magyarország között,de ha megszületik a lányom nem szeretnék vele is repkedni.
Igazából ha Magyarországon élnénk akkor is vagy az apukájával vagy velem angolul kéne,hogy beszéljen,szóval születésétől kezdve két nyelvet fog tanulni erre meg lesz majd egy saját választása.
Apukája beszéli a magyart,angolt,németet.
Én meg 4 nyelven beszélek szóval bármelyik nyelvet válassza támogatni fogom benne.
Igazából elég egy zűrös kis családba fog születni a lányom,de a legjobbat szeretnénk neki.
Bármelyik helyet válasszuk veszünk egy kiscsaládi házat..
ismét köszönöm a válaszokat..akinek kérdése van kérdezzen mert én csak írogatom ami hirtelen eszembe jut. :)
Szerintem a picúr is jobban járna ha kint élnétek. :)
De ez csak a kettőtök döntése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!