Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok itthon (Magyarországo...

Kamaszok itthon (Magyarországon) vagy inkább külföldön (jelen esetben Yorkban) élnétek?

Figyelt kérdés

Hamarosan megfog születni a kislányom.

És a családban nagy vitatott kérdés,hogy hol éljünk.

Yorkban vagy itthon.

Férjem Yorkban él,én is ott éltem,de nekem hazahúz a szívem,de főleg édesanyám félt minket odakint.

Igazából azért tettem fel a kérdést,mert megnézném a ti szemszögetekből is hol élnétek.

És miért?

Esetleg miért 'rossz' itt élni?

Már félig megvan hol fogunk élni,de kételyeim vannak még e felől.Igazából iskolakezdésig lesz időnk eldönteni.

2011. jan. 2. 14:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Sokkal inkább kiköltöznék USA-ba vagy pedig Kanadába(Torontoba vagy Calgaryba).Angliát nem ismerem annyira így még képekről sem.o.o Kamaszként pedig egyértelmű,hogy miért mennék inkább külföldre,mintsem itt tespedni.Magyarországon senkire sem vár szép jövő.Amint végeztem az egészségügyi tanulmányaimmal Magyarországon,au-pairnak vagy babysitternek megyek ki külföldre.
2011. jan. 2. 16:38
 12/27 anonim ***** válasza:

Én is kimennék, de ugye akkor is magyarnak nevelnéd a lányodat/fiadat? Menjetek ki, szerintem, jobbak a körülmények, de ha már elég nagy lesz meséld el neki, hogy miért költöztetek ki.

13L

2011. jan. 2. 17:40
 13/27 anonim ***** válasza:

Anglia mindenképp jobb lenne neki, tekintve a magyarországi iskolákat és az emberek nagy részét.

Anglia, sajnos, majdnem minden szempontból megelőz minket.

Magyarországot, azt hiszem, nem is kell részleteznem.

Bár én is ilyen családba születtem volna, az én környezetemben SENKI sem beszél idegen nyelven.

2011. jan. 2. 17:57
 14/27 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, az lemaradt, hogy el ne feledd megmutatni neki Magyarországot (mert ennek az országnak is van rengeteg szépsége, csak tudni kell hol keressük) :)
2011. jan. 2. 18:00
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Természetesen kimennék Yorkba.Nem szeretem Magyarországot 17/F
2011. jan. 2. 18:06
 16/27 A kérdező kommentje:

Igazából anyukám ága felöl mindenki magyar ember,mamám is az a belevaló nagymami aki mindig pacallal meg magyaros ételekkel várja a családot.

Apukám pedig Spanyol származású (mamám nehezen is fogadta el),de Magyarországon nőtt föl.

Igazából ha az életemről vagy a családomról kéne mesélni azt hiszem naphosszakat beszélnék róla.

De a férjem családi ága se piskóta..

Ha Yorkban élnénk akkor minimum félévente haza kellene látogatni,mert a mamák/taták/dédik biztos nem fognak repülőre ülni.kocsiba is nehéz őket beültetni,inkább sétálnak,nemhogy repülőre.

És a kislányomat semmi pénzért nem fosztanám meg a családtól így hazajárnánk.

A férjemmel ma találtuk meg az ideális házat,így Yorkban fogunk élni.

Apukám már tudja,de a többieknek nem tudom,hogy mondjam el.

A ház amit találtunk egy meseszép kis álomház.Mindig ilyenről álmodtam,a kislányunknak ez lesz a legjobb.

Még festeni se kell,meg a fürdőszoba is meseszép és titokban a férjem már megszervezte a babaszobát is így nekem már csak választani kell.

Kell ennél jobb??

Igazából azért tettem föl a kamaszokhoz a kérdést,mert úgy érzem jól látják a világot.

Én is nemrég (na jó picit régebben) voltam kamasz és szerettem volna ha valaki figyel rám.

És jó olvasni a ti meglátásotokat is.Erőt adtok ahhoz,hogy így lesz a csöppnek a legjobb..

Már csak a neven kell gondolkozni.

Férjem anyukája Selenára gondolt.

Én még nem igazán tudom.. 1,5 hónapom van még ezen gondolkozni :)

2011. jan. 2. 19:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Én kint élnék szívesebben szerintem nem kell részletezni.De azért tanuljon idegen nyelven is.Tényleg nincs annál rosszabb minthogy a szülők nem beszélnek idegen nyelvet.Szerencsére Szüleim igen:D pedig nem éltek külföldön
2011. jan. 2. 19:33
 18/27 A kérdező kommentje:

:)

én 3 nyelvet itthon tanultam (magyar,angol,spanyol)

és miután megismerkedtem a férjemmel azután tettem le franciából a felsőfokút.

Nekem sem beszéltek a szüleim külföldi nyelveken,de valahogy a nyelveket mindig gyorsan megtanultam.

A nővérem orvosira ment és a latin nem ment neki egyáltalán azon kívül minden más.

2011. jan. 2. 19:42
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon sok boldogságot!!! :)

Szerencsés a picúr. :o)

2011. jan. 2. 20:12
 20/27 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Remélem,hogy azlesz már mindenki nagyon várja.

2011. jan. 2. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!