Kamaszok itthon (Magyarországon) vagy inkább külföldön (jelen esetben Yorkban) élnétek?
Hamarosan megfog születni a kislányom.
És a családban nagy vitatott kérdés,hogy hol éljünk.
Yorkban vagy itthon.
Férjem Yorkban él,én is ott éltem,de nekem hazahúz a szívem,de főleg édesanyám félt minket odakint.
Igazából azért tettem fel a kérdést,mert megnézném a ti szemszögetekből is hol élnétek.
És miért?
Esetleg miért 'rossz' itt élni?
Már félig megvan hol fogunk élni,de kételyeim vannak még e felől.Igazából iskolakezdésig lesz időnk eldönteni.
Én ugyan nem vagyok kamasz, de Angliában élek, mint ti. Londont és Lancshire-t is elég jól megismertük mióta itt vagyunk. Bár anyagilag sokkal jobban megéri itt, de a gyerekeimet nem nevelném itt. Akárhogy is neveled a gyereket házon belül, a házon kívüli hatásokat nem tudod semlegesíteni.
Ahogy látom itt a gyerekeket nem igazán nevelik, inkább csak tv-re szoktatják. Az iskolában tanítás helyett csak agymosást végeznek. Ha az étel minőségét, az alkoholista partikultúrát, az Európai átlaghoz képest magas kamaszkori terhességet figyelembe veszed, szerintem Magyarország jobb hely egy gyerek felnevelésére.
Sajnos az itteni iskolákat (még) nem ismerem,de látok gyerekeket itt is ugyan úgy és nem tudom eldönteni,hogy most ez rosszabb-e vagy sem.
Igazából Yorkban jó környéken élünk ,de sokan hiszik ,hogy 'csak' Magyarországon rossz a helyzet.
És bár jóval többet keresünk itt,de annyival többe is kerül az étel/ital is.
Szóval otthon szerintem 4000forintból kijön egy embernek egy vacsora /étteremben.
Hát nálunk már nem.
Meg otthon az ételek is egészségesebbek.
Itt ezek a egészségtelen dolgok mennek,főleg a gyorsételek.
köszönöm a választ.
New York
Két hülye drogdíler elkezd egymásra lövöldözgetni, aztán az egy eltévedt golyó a te fejedbe ér célt. Lakna a franc amerikába...
Hát figyelj,Angliában sokkal jobb körülmények vannak,Magyarországon meg van családja...
a rokonaim Kanadában élnek és van egy fiuk,ők is feltették ezt a kérdést...ha családot akarsz neki akkor Magyarország,ha egy biztos jövőt akkor York remélem tudtam segíteni
Yorkban is lesz családja,mert férjem felül ott élnek (vagy Angliában)a rokonok.
Sőt az ottani mamik is iszonyúan várják már a csöppséget.
Meg ők azért anyagilag is jobban állnak,bár tudom,hogy ez nem számít,de például itthon soha nem tudnák a nagyik felvinni mondjuk a Pesti vidámparkba,mert se pénz se energia.
A kinti mamik meg még fittek meg Disneylandbe is elvinnék szó nélkül.
Sajnos ez iszonyú,mert egyszer ellett ez kotyogva (szebb verzióval) és azt a szomórúságot mamám arcán.
Yorkot választottuk,ma voltunk a házat intézni,úgy nézz ki minden rendben van.
Igen a Selena név nekem is tetszik.
Örülök a válaszoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!