Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltál már külföldön nyaralni,...

Voltál már külföldön nyaralni, tetszett, családdal voltál? Ha még nem voltál akkor szívesen mennél? :D

Figyelt kérdés
kort és nemet is pls
2012. márc. 1. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ebben az évben megyünk 5-jére görögországba. tetszett, mert imádom a tengert. a családdal voltunk, és most is együtt megyünk.

szlovákiában voltunk osztállyal, az is jó volt. 14L

2012. márc. 1. 13:28
 2/14 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretnék elmenni,de még egyszer sem voltunk.

14/L

2012. márc. 1. 14:03
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Repülővel voltunk rokonoknál most nyáron is Oroszországban. Kocsival mentünk Szlovéniába, Szerbiába, Szlovákiába, Ausztriába kirándulni. Busszal mentünk szintén Oroszországba, de keresztül mentünk és voltunk pár napot Ukrajnában. Ezek családdal voltak, kivéve a buszos, mert ott apukám, nővérem és én voltunk. Apukám volt nővéremmel Amerikában és Hawaii-n, külön Örményországban, Amerikában, Németországban, Spanyolországban meg még sok helyen. (ezekre a helyekre a munkahelye küldi, idén is megy az északi sark közelébe) 13/L
2012. márc. 1. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:

voltam :) mindig családdal megyünk :) voltam már Bulgáriában, Horvátországban. nagyon szerettem, mondjuk mindig kocsival mentünk, és Bulgáriába 16 óra alatt értünk

oda, az elég kellemetlen volt..

14/L

2012. márc. 1. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi sokat utazunk,mert nagyon szeretünk világot látni.

Voltam már:

Szlovákia,Szlovánia,Ausztira itt kirándulni

Olaszországba 1 hétig síelni,egyszer pedig pár napra nyáron.

Velencébe pedig most voltam,iskolával 4 napra.

Ausztriában már sokszor voltunk síelni.. álltalában 1 hétre

Németországba olyan 3-szor mehettem úgy,hogy nem csak átutazóba..

Hollandiába 14 napig voltunk..barátoknál

Svájcba 6 napig voltunk szintén barátoknál

Párizsban (kedvenc helyem) 2 hétig voltunk,repülővel mentünk barátokhoz..de annyiszor mennék oda ahányszor csak tehetném.

Norvégiába voltunk,repülővel 1 hétig

Csehországban (erre már nem emlékszem)

Szerbiába évente járunk vásárolni a piacra:D

Angliában is voltam 2 hétig keresztanyukámnál,repülővel mentem..oda egyedül mentem.

Görögországba 4-szer voltam egyszer 2 hétre, 3-szor 1 hétre..családdal-barátokkal mentünk

Dániában 2 napot töltöttünk

Rómában 5 napig voltunk.

Apáék már sokkal több helyen voltak..

Én még Amerikába szeretnék majd kijutni.

Amúgy ezek az utazások nem kerültek sokba,mert apa profi a nyaralás vadászatra:D Így mindig kitudtunk fogni olyan utakat amik nagyon levannak akciózba,mert maradt ki hely.

Meg egyke vagyok így ezzel is olcsóbb meg vannak ilyen dolgok amikkel nagyon sok pénzt meglehet spórolni.

De még több helyen voltam,de így hirtelen ennyi amik maradandóak,de nagyon sok képünk van külföldi képekről meg naplót is vezetek róluk.

És te kérdető?

15l

2012. márc. 1. 15:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Nyaralni voltunk:

Tunézia(2-szer is): 1 hétig mind2 alakalommal, repülővel

Egyiptom (1-szer): 1 hétig, repülővel

Törökország (1-szer): 1 hétig, repülővel

2012. márc. 1. 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja és 14/F
2012. márc. 1. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Voltam a szüleimmel Olaszországban (Rómában), Horvátországban, Ausztriában és Lengyelországban. Iskolával Olaszországban (Velence, Genova, szóval ilyen körutazás busszal) és egy barátnőmmel és az anyukájával Angliában (Londonban). Mindegyik nagyon tetszett, főleg Anglia. Imádom azt az országot, szívesen visszamennék, de ezúttal a családdal. Sőt ha lenne rá lehetőségem, ki is költöznék. 16L
2012. márc. 1. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Én mindig családommal utazom, eddig még nem voltam olyan sok helyen, leginkább csak átszállások:D:

Horvátország

Németország

Svédország

Tunézia

Spanyolország 2x

Peru 3x

Ausztria

átszálláson: (bár ez szerintem nem számít)

Anglia

Franciaország

Brazília

Venezuela

Egyesült Államok

13/L

2012. márc. 1. 19:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nagyon tetszettek az utazások mindig , jók voltak:)
2012. márc. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!