Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Karácsony estén milyen program...

Karácsony estén milyen programotok van a családdal?

Figyelt kérdés

itt arra gondolok, hogymikor bontjátokki a csomagokat, mikor étkeztek, mikor játszotok, és mit.

légyszi ha tudsz írj választ :) (12,5/L)

2010. dec. 10. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

9 órakor felkelek addigra szüleim fenn vannak.

Aztán karácsonyfa elő 10-ig díszítés

Aztán délig mese/film (Karácsonyi)nézés

aztán délben ebéd.

aztán megint szabad foglalkozás gép/tv/gitár bármi

aztán 5-kor elmegyünk a templomba

aztán haza jövünk és ajándék bontás és szereti egymást a család

2010. dec. 10. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Délután karácsonyfa díszítés

Közben régi történetek : )

Utánna sütés-főzés

Ajándékozás

Vacsora : )

24-én nálunk

25.-én apunál

Utánna mamáéknál : )

2010. dec. 10. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
9%
1-nek ti templomba mé mentek??? vallásosak vagytok? nem fikázásként csak kérdem =)
2010. dec. 10. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Kb. 9 körül felkelek, anyuék akkor már fenn vannak. Délelőtt sütés-főzés, de én inkább a kutyát szoktam ilyenkor sétálni vinni, mert nem nagyon lenne rá időnk este. Aztán ebéd után megyünk nagybátyámékhoz, az egész család ott van akkor, mert nekik van a legnagyobb házuk. Ott vacsorázunk, ajándékozunk, de apukám főz, mert ő szakács:) Aztán hazamegyünk, de egy házban lakunk a nagyszüleimmel és még hozzájuk is felmegyünk egy kicsit. Végül mindenki elmegy aludni, de úgyis az a vége, hogy átmegyek anyuékhoz és addig beszélgetünk amíg el nem alszok náluk:) 25.-én a nagybátyámék jönnek hozzánk. 26.-án apukám már nincs itthon, sajnos ez a vendéglátás:( Úgy kb. 28.-áig még mindenfelé meghívnak minket utókarácsonyozni, oda megyünk. És januárban meg elutazunk apai nagyszüleimhez is, ők sajnos az ország másik felén laknak:(

13/L

2010. dec. 10. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:

8-9 körül kelés

felállítjuk a fát, csúcsdíszt fel

kaja, ünnepi reggeli, toast szendvics(nálunk nagy érték) tejsínhabos kakaó

fadíszítés

szabadfogl

5-6 körül hugommal átvonulok szobábas mer jön a jézuskaXD

aztán állok a fa és az ajándékok előtt vagy fél köcsög órát amíg végighllgatjuk a mennyből az angyalt, utána még megint várni kell amíg a szüleim imádkoznak(addig én félreonulok)

utána ajándékok feltépés, kipróbálás

kaja, többnyire sült hekk

játék, alvás

25.én nagymamáéknál kajálunk+ottis kapunk vmit

2010. dec. 10. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Reggel felkelünk (a férjemmel) délelőtt feldíszítjük a fát.

Együtt sütünk- főzünk a konyhában...

5 re átmegyünk nagymamámékhoz, ahol rendszerint összegyűlik(anyukám oldaláról) az egész család. Ilyenkor szoktunk lenni vagy 12-en.

Megvacsizunk, ajándékot bontunk, majd átmegyünk anyukámékhoz. Ott is ajándékbontás, beszélgetés egy kis forraltbor mellett...

Olyan 11-12 között haza megyünk a férjemmel (és most már a kisbabánkkal :) ). Ilyenkor nem a hálószobában, hanem a kanapén ágyazunk meg magunknak, főzünk egy teát, összebújunk, beszélgetünk, és a karácsonyfa mellett alszunk el :)

üdv. 24/L

2010. dec. 11. 01:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Felkelek általában én is olyan 8-9 körül.

Aztán már anyunál a konyhában ott vannak a nyers kaja, hal stb.stb. nálunk ő a konyhatündér :)

Apu addig belefaragja a karácsonyfatartóba a fát, és behozza.

Anya készül, apu felteszi az égőt és a díszcsúcsot a fára, ez ilyen megszokás, én is elérném, de rábízom.:) Aztán az ilyen apróságokat ,hogy gömb meg szalagok, ezek már az én feladatom, megcsinálom őket.

Teszünk -veszünk, mire eljön az 5-6 fél7. Megterítek, várjuk a nővéreméket és családját, ebben az évben jön a bátyám is,ha megérkeznek jön az ajándékozás.Mire mindenki örül amit kapott , asztalhoz ülünk,majd megvacsorázunk.

Tavaly mamánál mentünk kántálni, de mivel már nem él, szerintem felmegyünk a nagy fenyőhöz a főtérre, hogy megnézzük a betlehemi játékokat.Éjfélfele hazaérünk, és alvás :)

2010. dec. 11. 17:49
 8/12 anonim válasza:
hűha,hol élsz te,hogy ezt is meg kell kérdezned...
2010. dec. 13. 17:28
 9/12 anonim ***** válasza:
December 24-én a templomba megyünk el közösen a család, utána vacsora
2010. dec. 14. 11:57
 10/12 A kérdező kommentje:

kedves 12-13 17:28-es válaszoló:

Csak hogy tudd, azért krdeztem meg, mert kíváncsi voltam, hogy a többi embernél is hasonló képpen zajlik-e a karácsony. és úgytűnik i

2010. dec. 20. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!