Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltál már külföldön nyaralni,...

Voltál már külföldön nyaralni, tetszett, családdal voltál? Ha még nem voltál akkor szívesen mennél? :D

Figyelt kérdés
kort és nemet is pls
2012. márc. 1. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

3. vagyok

Apukám 3x volt Amerikában. Los Angeles, Phoenix, Arizónában és most jött haza Floridából. Nekem minden vágyam hogy a skandináv országokban éljek, dolgozzak és természetesen el is mennék oda szívesen. Persze Amerika, Ausztrália alap.

13/L

2012. márc. 1. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok helyen voltam . pl Spanyolországban , Franciaországban , Németországban - sielni , Olaszországban , Svédországban , Egyiptomban , Tunéziában , Kanári szigeteken , Mexikóban , és még Angliában táborban . Ezek azok a helyek ahol huzamosabb ideig voltunk , nem 1-2 napig . Átutazó országokból még irhatnék rengeteget de szerintem azok nem lényegesek . Jah , és idén megyünk Londonba 2 hétre az olimpia idejére.

15/f

2012. márc. 1. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Most soroljam én is, ha már mindenki?

Voltam:

4x Montenegróban [4x 10 nap, ebből 2x Susanj, 1x Igalo, 1x Sutomore]

2x Görögországban [1x 10 nap Olympic Beach, 1x 5 nap Paralia - ez utóbbi tavasszal volt, minden nap jártunk valamerre kirándulni]

1x Spanyolországban [1x 7 nap Lloret de Mar]

szóval 6x voltam velük nyaralni. 6 éves koromban először, és 2011 nyarán utoljára. Szóval 6 éves korom óta 2x nem voltunk nyaralni.

Idén Görögországba megyünk, Pargara. És jövőre is tervezünk nyaralást [Horvátországba - Mali Losinj - anyukám ott töltött gyerekkorában pár évet, viszont már 18 éve nem volt ott [bár élnek ott még mindig rokonaink, és még pár helyen Horvátországban] , és kíváncsi rá, hogy néz ki azóta ez a városka, na meg persze én és apu is kíváncsiak vagyunk rá, anyu hol töltötte anno a nyarait], meg a későbbi évekre is. Az élet rövid, a lehető legjobban ki kell használni, és minél több helyet látni.

Ezenkívül voltam még, 1 hétnél kevesebb időre:

Pár magyarországi hely

Szerbia [Szabadka, Újvidék, Belgrád, Zlatibor, stbstb....]

Horvátország [Dubrovnik]

Románia [fogalmam sincs, 9-10 évesen aligha tudtam hova megyünk :D]

Szlovénia [ez csak átutazás volt]

Olaszország [Jesolo, Velence, Verona]

Franciaország [Cannes, Nizza]

Macedónia [átutazás]

Emlékezetem szerint ennyi, de nem kizárt, hogy voltam már máshol is :D

Ja, és mi mindenhová busszal járunk. Anyuék úgy vannak vele, hogy amennyivel többe kerül a repülő a busznál, azt a pénzt ott helyben, nyaralás alatt elköltjük inkább. [így jöttünk haza az 1 hetes spanyolországi nyaralásról, kb 350-400 euró értékű ruhával, csak nekem :) így én is azt mondom, jobban megérte, még akkor is, ha fárasztó a buszút :D]

15/L

2012. márc. 5. 01:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Mivel rengeteg külföldi rokon van ezért voltam már pár helyen pl Anglia,Kanadában sok helyen,USA itt is sok helyen,Németország,Csehország.

Nyaralni: -Hawaii

-Görög ország

-Török ország

-Olasz ország

14/L

2013. ápr. 3. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!