Voltál már külföldön nyaralni, tetszett, családdal voltál? Ha még nem voltál akkor szívesen mennél? :D
3. vagyok
Apukám 3x volt Amerikában. Los Angeles, Phoenix, Arizónában és most jött haza Floridából. Nekem minden vágyam hogy a skandináv országokban éljek, dolgozzak és természetesen el is mennék oda szívesen. Persze Amerika, Ausztrália alap.
13/L
Elég sok helyen voltam . pl Spanyolországban , Franciaországban , Németországban - sielni , Olaszországban , Svédországban , Egyiptomban , Tunéziában , Kanári szigeteken , Mexikóban , és még Angliában táborban . Ezek azok a helyek ahol huzamosabb ideig voltunk , nem 1-2 napig . Átutazó országokból még irhatnék rengeteget de szerintem azok nem lényegesek . Jah , és idén megyünk Londonba 2 hétre az olimpia idejére.
15/f
Most soroljam én is, ha már mindenki?
Voltam:
4x Montenegróban [4x 10 nap, ebből 2x Susanj, 1x Igalo, 1x Sutomore]
2x Görögországban [1x 10 nap Olympic Beach, 1x 5 nap Paralia - ez utóbbi tavasszal volt, minden nap jártunk valamerre kirándulni]
1x Spanyolországban [1x 7 nap Lloret de Mar]
szóval 6x voltam velük nyaralni. 6 éves koromban először, és 2011 nyarán utoljára. Szóval 6 éves korom óta 2x nem voltunk nyaralni.
Idén Görögországba megyünk, Pargara. És jövőre is tervezünk nyaralást [Horvátországba - Mali Losinj - anyukám ott töltött gyerekkorában pár évet, viszont már 18 éve nem volt ott [bár élnek ott még mindig rokonaink, és még pár helyen Horvátországban] , és kíváncsi rá, hogy néz ki azóta ez a városka, na meg persze én és apu is kíváncsiak vagyunk rá, anyu hol töltötte anno a nyarait], meg a későbbi évekre is. Az élet rövid, a lehető legjobban ki kell használni, és minél több helyet látni.
Ezenkívül voltam még, 1 hétnél kevesebb időre:
Pár magyarországi hely
Szerbia [Szabadka, Újvidék, Belgrád, Zlatibor, stbstb....]
Horvátország [Dubrovnik]
Románia [fogalmam sincs, 9-10 évesen aligha tudtam hova megyünk :D]
Szlovénia [ez csak átutazás volt]
Olaszország [Jesolo, Velence, Verona]
Franciaország [Cannes, Nizza]
Macedónia [átutazás]
Emlékezetem szerint ennyi, de nem kizárt, hogy voltam már máshol is :D
Ja, és mi mindenhová busszal járunk. Anyuék úgy vannak vele, hogy amennyivel többe kerül a repülő a busznál, azt a pénzt ott helyben, nyaralás alatt elköltjük inkább. [így jöttünk haza az 1 hetes spanyolországi nyaralásról, kb 350-400 euró értékű ruhával, csak nekem :) így én is azt mondom, jobban megérte, még akkor is, ha fárasztó a buszút :D]
15/L
Mivel rengeteg külföldi rokon van ezért voltam már pár helyen pl Anglia,Kanadában sok helyen,USA itt is sok helyen,Németország,Csehország.
Nyaralni: -Hawaii
-Görög ország
-Török ország
-Olasz ország
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!