El tudom vetetni a gyereket, ha a szüleim nem egyeznek bele?
Mielőtt valaki elkezdene oltogatni, közlöm, hogy hüvelygyűrű használata mellett sikerült sajnos teherbe esnem.
A szüleim semmiképp sem szeretnék, hogy elvetessem, de én meg még egy 3-4 évet várnék a családtervezéssel, és szakmàt tanulok, szóval nekem be kell mennem iskolába ahol kolis is vagyok, és mindenféleképpen szeretnék szakmát és érettségit mielőtt szülnék.
A párom támogatja a döntésemet, a szülei pedig nem szólnak bele, csak a sajátjaimmal van konfliktus ezzel kapcsolatban. Mit tehetek? Semmiféleképpen nem fogom megszülni, örökbeadni, szóval ezzel az alternatívával kérlek kíméljetek. A segítő válaszokat előre is köszönöm.
Ülj le a szüleiddel és részletesen mondd el nekik, hogy miért szeretnéd elvetetni. Kérdezd meg tőlük, hogy fel fogják nevelni helyetted vagy hogy gondolják?
Ha a szüleiddel nem sikerül egyezségre jutni, menj el a gyámügyre megkérdezni, hogy mik a lehetőségek.
Többiekhez kérdés: ennyire közel a 18-hoz nem nagykorúsíttathatja magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!