Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy puskáztok, hogy még a...

Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 14:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Az egyik tanárom mesélte, hogy a lánya úgy puskázott, hogy ilyen rakott szoknyát vett fel, és az alá rejtette a tételeket, vagy miket. (Celzxszal rögzítette a kis cetliket)

És ha valamit nem tudott, akkor észrevétlenül kissé megigazította szoknyáját.

A felügyelő meg nem kérdezhette volna meg egy felnőtt nőtől, hogy:

- Hölgyem, mi van a szoknyája alatt? XD

2010. júl. 8. 08:58
 42/43 anonim ***** válasza:

Az általános iskolai biológia tanárom egyszer mesélte,hogy ő úgy puskázott,hogy belevarta(!) a puskát a szoknyájába..de észrevették(nem tudom,hogy hogyan lehetett egy tanárnak készülő nő olyan naív és primitív,hogy azt higyje,majd azt nem veszik észre-_-").De jót röhögtünk rajta XD

Én meg ennél a biosztanáromnál úgy szoktam puskázni,hogy kezemre írom a puskát..és nem..ő nem veszi észre..

Lesni szoktam..azzal egyszer le is buktam..-aztán utána már diszkrétebben lestem.

Matektanáromnál egy egyenlet megoldását írtam a tenyerembe(mert a másik osztály mondta,hogy ez így jó megoldás..),én meg hülye be is vettem.De akkor is 4-es lett az a dolgozatom.Aztán a tanár rákérdezett,hogy kitől kérdeztem..hát én mondtam,hogy xy emberhez odamentem a másik csoportból..pedig nem így volt,hanem egyik osztálytársam ment oda a másik csoporthoz,és ő tudakolta ki a dolgokat..csak őt meg nem akartam leleplezni..persze aztán nem sokkal az affér után ő is lelepleződött,bár az ő dolgozata amúgy is 3-as lett volna,és maradt is az.:)

A német tanárom meg fülműtéten esett túl,így halláskárosultként kezeltük a suliban.Dolgozatokkor csak átsutyorogtuk egymásnak a megoldást.(=

Aztán pld. nekem volt olyan,hogy az irodalomtanáromnál konkrétan rákérdeztem,hogy az egyik írónak volt-e x verse..azt mondta,hogy nem egészen ez volt a címe..aztán csak az írót írtam le..sebajj,arra is kaptam fél pontot:D

2010. júl. 15. 22:38
 43/43 anonim ***** válasza:

En altalaban kis cetlire irtam. vagy bö bulcsit vettem fel, olyant ami zipzaros, es belevarrtam a puskat, ugy h ha lehuzom a zipzart akkor jobban latszodjon, ha flehuzom akkor meg egyaltalan ne.

Vagy volt, h a lábszáramra irtam, es feltettem az egyik lábam a másikra, és felhajtottam a gatyát. ha jött a tanár, mg letettem a lábam, es lecsuszott a gatya.

Nalunk töriböl mindig ilyen esszét kellett írni, pár alkalom után már tudtuk h a tanar kb milyen esszécimeket fog megadni. Otthon elöre megírtam, betettem a padba. Amikor letelt az idö es be kellett adni, akkor en az otthon megirtat adtam be.

2011. nov. 15. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!