Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy puskáztok, hogy még a...

Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 14:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
88%

cerkával felírni szünetben a padra, ha jön a tanár, csak letörlöd egy laza mozdulattal

még egyetemen is bejön

2010. márc. 20. 23:09
 32/43 anonim ***** válasza:
88%
A padba, meg láb közé rakást nem ajánlom, szemből nagyon levágó. Én úgy szoktam, hogy beszkennelem a másfél literes ásványvizem papírját, és photoshoppal egész esszéket tudok ráírni. Utána kinyomtatom, visszaragasztom és mehet a padra. Még a mellettem ülőnek se tűnik fel, nemhogy a tanárnak.
2010. márc. 21. 15:09
 33/43 anonim ***** válasza:
Szerintem csak csoportosan lehet. Egyikünk nézi, hogy a tanár merre néz, a másikunk meg puskázik :D Utoljára középiskolában puskáztam, egyetemen egyszer sem mertem megtenni, nem is merem továbbra sem.
2010. márc. 21. 19:17
 34/43 anonim ***** válasza:
53%

Én egyszer németből puskáztam. Simán beraktuk Zsuzsával a padba a szótárfüzetet és onnan lestük. Senki nem vette észre.

L/13

2010. márc. 21. 19:22
 35/43 anonim válasza:
hát én általában a kezemre írok vmit gyorsan óra előtt, vagy pedig telefont használok..de attól függ kinél, mert valahol füzetből is lehet
2010. márc. 21. 20:21
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem a legtutibb módszerem a lábra ragasztásos módszer volt. Hosszú, bő szárú nadrágba kell menni, a vádlid belsejére ráragasztod cellux-al az A4-es papír lekicsinyítettjét. Felrakod a lábadat keresztbe, és felhajtod a gatyád szárát. Simán olvasható, ami oda van írva. Ha jön a tanár, csak leteszed a lábad, a nadrág lecsúszik.

Amit figyelnek a tanárok: matatsz-e, hová réved a tekinteted, stb. Ha írás közben a vádlidat figyeled, olyan, mintha a papírodba lennél elmerülve. Nekem nagyon bevált, rengeteg minden elfér két vádlin, és így még az epilálás is meg volt oldva egy kalap alatt. :-)

2010. márc. 22. 08:34
 37/43 anonim ***** válasza:
mi azt csináltuk hogy kémián mindig hogy valaki elterelte a figyelmét feltett valami hülye kérdést és kicseréltük aki elől ülővel a dogákat és megírtuk a válaszokat :)
2010. márc. 25. 21:10
 38/43 anonim válasza:

Sokféleképpen lehet...

A kémia tanárunk nagyon bamba, vagy füzet, vagy ha van kedvem, akkor beleírom a számológép belsejébe kis lapra. Ez működik fizikán is.

Meg vannak ilyen reklámtollak, amiből ki lehet húzni egy cetlit, amire mindenfélék vannak... oda is mehet az anyag.

Ha kinn lehet hagyni könyvet, annak a sarka alá, vagy bele egy borítóba.

Belefényképezed a telódba, bamba tanároknál ez is bejön.

Hosszú ujjú inget veszel fel, kigombolod a mandzsettáját, belülre pedig körbe ragasztasz puskát... na EZ az, ami senkinek nem jut eszébe soha. :D

2010. márc. 27. 22:29
 39/43 anonim válasza:

Hello!

Nekünk a biosz tanárunk nagyon durva, semmit nem vesz észre egész órán Avonos meg Orifréms újságokat nézeget. Ott egyszerűen csak ki szoktunk csapni a könyvet az asztalra..:D

Idegen nyelv szó doga:Ha nincs alkalmam meg tanulni a szavakat:a lecke füzetemből mindig kilóg egy lap és arra nagyon kis betűkkel fel lehet írni..:)

Meg hát igen van a tolltartós,telefonos...

Mi általában írhatjuk egy könyvön a dolgozatot mert a padok nem teljesen simák(és hát ugy azon nem lehet szépen írni..:D),akkor egyszerűen az egyik könyv,munkafüzet borítójába berakom és kész..:D

16/l

2010. máj. 22. 19:47
 40/43 anonim ***** válasza:

Néhány osztálytársam összevissza vezeti a füzetét.Tehát egy füzetbe több tantárgy is van.

Pl. magyar dolgozat előtt kockás füzetbe kis betűkkel leírja amit nem tud.Megkéri a tanárt,hogy hagy írjon a matek füzetén,a tanár látja,hogy kockás füzet azt mondja jól van.Amikor nem néz oda a tanár kinyitja és kiírja amit kell.

Vagy sötét színű vonalzóra (a lényeg,hogy nem átlátszóra) ragasztani a puskát.A legjobb,ha pl. 7-8 betűméretbe kinyomtatni ami kell hasonló színű papírra,mint amilyen a vonalzó.Ráragasztani és kész.Fel sem tűnik a tanárnak,hogy megfordítod.

Tolltartóba betenni pici puskát,ha megkérdezi a tanár,hogy mit csinálsz azt mondod,hogy kifogyott a tollad,kicseréled.Persze,azért vegyél ki egy másik tollat tényleg.

Pulcsi ujjába betenni a puskát,ha nem néz arra a tanár kihúzni és megnézni.

Padra felírni amit kell pici betűkkel.Amikor a tanár osztja a dogát ott van a kezed így nem látszik.De nálunk általában az első padban ülőkkel hátraküldik és kész.Így pláne nem bukok le.Ha megkérdezné egy tanár,hogy miért húzom el a dogát,azt mondanám,hogy rossz a pad és nem tudok normálisan írni:D

15/L

2010. máj. 22. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!