Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy
Néha tényleg elkerülhetetlen, hogy az ember egy kis segítséghez folyamodjon. Mi már olyan tuti módszereket dolgoztunk ki...:D
Nyáron például, ha az emberen papucs van, vagy balettcipő, egyszerűen ráragasztod a talpára,aztán hátra kell ülni a sarokba, az öledbe teszed a lábad, vagy belső talpába ragasztod és kibújsz belőle. A tanár nem veheti észre, mert ha közelít csak visszaveszed.
Télen, kis téglalap alakú cetlikre kell felírni a dolgokat és be kell tenni a ruhád ujjába, úgy hogy ha kihúzod a tenyeredbe simuljon és az írás felül legyen. Ha hosszú a pulcsid ujja, jó előre tudod tenni a papírt és nem is kell a másik kezedet használnod hogy elővedd.
;)
Vaagy beleírod papírzsepibe és szépen összehajtogatod. Mikor a tanár nem figyel, úgy teszel mintha orrot kéne fújnod, széthajtod és hajtogatás közben egyáltalán nem feltűnő ha a zsepit bámulod. Ha a tanárnak mégis gyanús a dolog, akkor sem fogja a "taknyos" zsepit elkérni ;)
Am nekünk volt olyan tanárunk aki azt mondta, hogy ő már semmin nem lepődik meg, már minden módszert látott, és egyest ad, de ha valaki olyan módon puskázik, amit ő még nem ismer, és ötletes, annak nem ad egyest :D:D
Na, csak ügyesen és tessék tanulni is mellette!!
Mobiltelefon, headset!:)
Én úgy csináltam, hogy vagy hangrögzítővel felvettem azt amiből írtunk, vagy megkértem bátyám hogy hívjon fel órán,és halkan mondtam a kérdést, ő meg a választ.
Utóbbihoz nem árt a hosszú haj, meg egy egymás közt ingyen tarifacsomag!:)
Üdv kedves kérdező!
13 éves vagyok még 2 hónapig:)
na kezdjuk azzal hogy van 2 kategoria.
1.ropdoga: itt en ugy szoktam hogy egy írólapra előnap leírom ami kell.
Amikor a tanár mondja higy vegyünk elő egy lapot eloveszem azt. Es ugy csinálok mint ha írnék, de mindig legutolsonak ad be mert ugy nem feltuno . Jaa es ha a tanár ad lapot megkérdezed hogy kicehetsze egy valamit a takad ol és kicseréled!
A 2. At majd leírom privatba ha akarod csak írj ram..
a második hozzászólónak:
És ezért majd nem vesznek fel gimnáziumba, mert lószart se tudsz, aztán, ha apuci nem tart el, mehetsz az utcára sepregetni.
Én pici betűkkel kinyomtatva a lábamra ragasztottam,
felemeled a lábad, úgy, hogy a bokád a másik combodon van.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!