Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy puskáztok, hogy még a...

Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 14:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
90%

Néha tényleg elkerülhetetlen, hogy az ember egy kis segítséghez folyamodjon. Mi már olyan tuti módszereket dolgoztunk ki...:D

Nyáron például, ha az emberen papucs van, vagy balettcipő, egyszerűen ráragasztod a talpára,aztán hátra kell ülni a sarokba, az öledbe teszed a lábad, vagy belső talpába ragasztod és kibújsz belőle. A tanár nem veheti észre, mert ha közelít csak visszaveszed.

Télen, kis téglalap alakú cetlikre kell felírni a dolgokat és be kell tenni a ruhád ujjába, úgy hogy ha kihúzod a tenyeredbe simuljon és az írás felül legyen. Ha hosszú a pulcsid ujja, jó előre tudod tenni a papírt és nem is kell a másik kezedet használnod hogy elővedd.

;)

Vaagy beleírod papírzsepibe és szépen összehajtogatod. Mikor a tanár nem figyel, úgy teszel mintha orrot kéne fújnod, széthajtod és hajtogatás közben egyáltalán nem feltűnő ha a zsepit bámulod. Ha a tanárnak mégis gyanús a dolog, akkor sem fogja a "taknyos" zsepit elkérni ;)

Am nekünk volt olyan tanárunk aki azt mondta, hogy ő már semmin nem lepődik meg, már minden módszert látott, és egyest ad, de ha valaki olyan módon puskázik, amit ő még nem ismer, és ötletes, annak nem ad egyest :D:D

Na, csak ügyesen és tessék tanulni is mellette!!

2010. márc. 10. 23:48
 22/43 anonim ***** válasza:
90%

Mobiltelefon, headset!:)

Én úgy csináltam, hogy vagy hangrögzítővel felvettem azt amiből írtunk, vagy megkértem bátyám hogy hívjon fel órán,és halkan mondtam a kérdést, ő meg a választ.

Utóbbihoz nem árt a hosszú haj, meg egy egymás közt ingyen tarifacsomag!:)

2010. márc. 11. 09:50
 23/43 anonim válasza:
28%

Üdv kedves kérdező!

13 éves vagyok még 2 hónapig:)

na kezdjuk azzal hogy van 2 kategoria.

1.ropdoga: itt en ugy szoktam hogy egy írólapra előnap leírom ami kell.

Amikor a tanár mondja higy vegyünk elő egy lapot eloveszem azt. Es ugy csinálok mint ha írnék, de mindig legutolsonak ad be mert ugy nem feltuno . Jaa es ha a tanár ad lapot megkérdezed hogy kicehetsze egy valamit a takad ol és kicseréled!

A 2. At majd leírom privatba ha akarod csak írj ram..

2010. márc. 11. 13:59
 24/43 anonim válasza:
16%

a második hozzászólónak:

És ezért majd nem vesznek fel gimnáziumba, mert lószart se tudsz, aztán, ha apuci nem tart el, mehetsz az utcára sepregetni.

2010. márc. 11. 19:37
 25/43 anonim válasza:
49%
13:59: latszik, hogy puskazol, ilyen helyesirassal. gratulalok.:)
2010. márc. 11. 22:50
 26/43 anonim ***** válasza:
89%
Kérnék mindenkit, hogy ne térjetek el a tárgytól, a kérdező nem véleményt kérdezett a puskázásról (szerintem magától is tudja), hanem tippeket. Ha nincs, nem kötelező válaszolni. Megértéseteket köszönöm.
2010. márc. 13. 15:47
 27/43 anonim válasza:
85%
Én simán betettem a puskát a dolgozatom alá. A tanár nem gondolta volna, hogy ennyire pofátlan módon képes vagyok puskázni xDD szóval fel se tűnt neki, hogy eggyel több lap van az asztalon mint az egészséges xDD
2010. márc. 14. 00:01
 28/43 anonim válasza:
79%
Nekem egy mindig bejön! Ha van üdítősüveged, akkor szedd le a cinkét, írd a fehér részre a választ, és kész!
2010. márc. 19. 17:46
 29/43 anonim ***** válasza:
79%

Én pici betűkkel kinyomtatva a lábamra ragasztottam,

felemeled a lábad, úgy, hogy a bokád a másik combodon van.Ennyi.

2010. márc. 20. 21:35
 30/43 anonim ***** válasza:
60%
Előkapom a sörétest, és bedugom a padba.
2010. márc. 20. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!