Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy puskáztok, hogy még a...

Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 14:47
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit eltévedtél, ez a GYEREKVÁLLALÁS témakör, de ha már idesodort a szél: én ráültem a puskámra és csak résnyire szét kellett nyitni a lábam. Ha tanár jön, gyorsan összezártam. :)
2010. márc. 4. 14:59
 2/43 A kérdező kommentje:
de azonbelül KAMASZOK.és én azvagyok..
2010. márc. 4. 15:05
 3/43 dóriyyi ***** válasza:
65%

Nekem senki se vette észre, hogy a kezembe volt, táskából néztem, padból, toltarbó cetliből, kezemre volt írva. Amit az 1. írt azt még nem próbáltam. Volt, hogy telefonból néztem. Nagyon egyszerű minden dogánál puskázok, de még egyszer se evették észre!:D

12/L

2010. márc. 4. 15:25
 4/43 anonim ***** válasza:
92%

Én csak fizikából puskáztam általánosba:D

Írtam egy pici cetlit,amire kiírtam amit kellett.Aztán betettem a padba,és amikor kellett kihúztam.Sosem buktam le,bár nem csodálom.Az osztálytársaim úgy puskáztak,hogy a padon kinyitották a füzetet és kiírták a választ.A tanár sosem vettem észre,vagy csak nem szólt rájuk.

A mostani osztálytársaim általában úgy puskáznak,hogy felveszik a telefonra és lehallgatják órán fülhallgatóval.Lassan mondják fel,így le tudják írni.Ez leginkább a lányoknál és a téli hónapokban jó,amikor nem feltűnő,hogy kendő van a nyakadba,és az alatt van a fülhallgató,illetve a hajukat kiengedik és rálóg.Így nem látszik.

15/L

2010. márc. 4. 15:31
 5/43 anonim ***** válasza:
82%

Jó sűrű,dús frufrum van,én a hajamra ragasztottam a papírt,fel sem kellett emelni a fejem a puskázáshoz,nem kellett kotorásznom.

Többiek,ültetek már a tanári asztalnál?Onnan MINDENT lehet látni!Nem hiszem,el,hogy aki a padból puskázik,nem veszi észre.

23/L

2010. márc. 4. 15:52
 6/43 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk tanlulj és akkor nem kell azon paráznod hogy lebuksz a puskázással... :S
2010. márc. 4. 16:32
 7/43 anonim ***** válasza:
91%

3.válaszoló vagyok.

A fizika tanárunk sosem ült le.Minden órán (mikor nem iratott dogát akkor is) járkált a terembe,és fegyelmezett minket.Sok rossz magatartású diák volt az osztályba,így inkább velük volt elfoglalva,én meg "jókislány" voltam és úgy gondolta,hogy rám nem kell annyira figyelnem.Meg hát 2.padban ültem;)

De sose buktam le,sorra írtam a 4-5-ös dogákat,de puska nélkül 2-eseket kaptam volna.

2010. márc. 4. 18:33
 8/43 anonim válasza:
76%

A legjobb módszer, ha az agyadból puskázol:)

Habár ezt a puskát elég időigányes elkészíteni.

2010. márc. 5. 21:58
 9/43 anonim ***** válasza:
73%
én tolltartóba tartom. az előttem ülő mögé teszem a tolltartót, ha nem tudok valamit, simán előveszek 1 másik tollat, ha meg a tanár észreveszi, hogy van egy papír a tolltartómban mondom, hogy ezen szoktunk amőbázni :) (+1 lapot bennhagyok mindig amőbázásraxD)
2010. márc. 6. 20:36
 10/43 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Szorgalmasan TANULNI kellene, nem pedig puskázni. Aki puskázik, az soha az életben nem fogja tudni az anyagot, sem iskolás korában, sem később, de egész élete során sem. Ha ez nálam történne (ugyanis tanár vagyok), biztos, hogy a dolgozatra-feleletre elégtelent adnék, sőt, a félévi-év végi osztályzatát is lerontanám egyel. Ha pedig amúgy is bukásra állna, abban 100% biztos lehet, hogy meghúznám, méghozzá nem csak javítóvizsgára, de egyenesen osztályismétlésre.

Higgye el, kedves kérdező, nem a tanárnak tanul, hanem saját magának.

2010. márc. 8. 06:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!