Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy
Hát puskázni érdekes dolog:) Mindenki nyomja. Én érdekes módon általánosban nem puskáztam. Túl szigorúak voltak a tanárok ahhoz, hogy megmerjem. A középsuli más tészta volt. Ott azért nyomtuk pofátlanul bioszból, föciből:) Mondjuk engem abszolút nem érdekeltek ezek, nem is ebből érettségiztem. Matek fizika meg annyi volt, hogy képletek a számológép hátuljába. Ezt még most egyetemen is használom Mechanikánál. Tudom, a jövő építészei így meg úgy, de nem a képlet a lényeg, hanem a gondolkodásmód. A képletet mindig látni fogod, nem feltétlenül kell tudd.
Meg ilyesmik :)
Tuti puska amúgy: összeírod sz.gépeppel, 8-10-es betű, egy keskeny, mondjuk 5-8 cm-es sávban nyomtatod ki, az egészet leragasztod széles celluxxal, felgöngyölödrudliba úgy, hogy egymás után ragasztod a dolgokat, és o-o ilyenre göngyölöd, teszel rá egy befőttesgumit, ami megfogja, és mostmár csak tekergetni kell, mert ahogy tekered, végigmegy az összes lap, aztán vissza. Én ezt nem nyomtam, de Építészet tötrénet vizsgán egy srác az összes kidolgozott tételt egy ilyenbe rakta. Elfért a kezében, csak tekergetnie kellett.
De jobb, ha tanulsz. felvételiken és érettségin ha puskázol kib*sznak, és aztán várhatsz egy évet, h újra mehess, és ott már nem elnézőek. Aztán meg jön a hasraesés, hogy 5-ös voltam 8 v 12 évig magyarból, meg ez meg az, s nyomsz egy 3-as érettségit.
Szóval gondold meg, van hogy kell, mert már nem fog az agyad, v nem érdekel, de tuti nem 12 évesen egy általánosban.
Üdv:
19F
Mi még a mobiltelefonok és egyéb kütyük kora előtt puskáztunk, volt is pár elmés módszer. Nekem pl nyitható tetejű karórám volt, nem nagy, de a rázósabb képletekre elég. Az örökzöld viszont a tollas megoldás!
Fogj egy tollat és egy színben hozzá passzoló papírt, lehetőleg olyan szélességűt és vastagságút, hogy feltűnésmentesen rá tudd tekerni a tollra.
A tollra cellux-szal rögzítheted az egyik végén, így könnyű kitekerni és vissza (a szöveg mindig belül legyen). Kis gyakorlással egy kézzel is megy, ráadásul egyszerre több tollat is "előkészíthetsz" a vizsgára. Hidd el, senkinek nem fog feltűnni, hogy 5 különböző tollal írsz meg egy dolgozatot, arról nem is beszélve, hogyha van lehetőség a padtársaiddal cserélgetni, úgy minden info eljuthat mindenkihez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!