Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy puskáztok, hogy még a...

Hogy puskáztok, hogy még a legszemfülesebb tanár se veszi észre? Nekem nem nagyon megy

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 14:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
33%
Kedves tanár! ha mindenki magának tanul - ami igaz - akkor miért bünteted ha puskázik? okosabb nem lesz tőle, maximum átveri saját magát, hogy ő ezt tudja. ha úgyis ő fogja megszívni később, akkor miért te szivatod?
2010. márc. 8. 13:59
 12/43 A kérdező kommentje:
de ha egyszer valamikor nincs időm megtanulni valamit,vagy nem megy bele a fejembe,mitcsináljak?
2010. márc. 8. 14:57
 13/43 anonim ***** válasza:
47%
Én még sose puskáztam de szerintem 2 lehetőség van megtanulod az anyagot vagy veszel 1 olyan tollat amit csak annál a bizonyos lápánál látsz és így oda írod ahova akarod
2010. márc. 8. 21:45
 14/43 anonim válasza:
67%

Hát puskázni érdekes dolog:) Mindenki nyomja. Én érdekes módon általánosban nem puskáztam. Túl szigorúak voltak a tanárok ahhoz, hogy megmerjem. A középsuli más tészta volt. Ott azért nyomtuk pofátlanul bioszból, föciből:) Mondjuk engem abszolút nem érdekeltek ezek, nem is ebből érettségiztem. Matek fizika meg annyi volt, hogy képletek a számológép hátuljába. Ezt még most egyetemen is használom Mechanikánál. Tudom, a jövő építészei így meg úgy, de nem a képlet a lényeg, hanem a gondolkodásmód. A képletet mindig látni fogod, nem feltétlenül kell tudd.

Meg ilyesmik :)

Tuti puska amúgy: összeírod sz.gépeppel, 8-10-es betű, egy keskeny, mondjuk 5-8 cm-es sávban nyomtatod ki, az egészet leragasztod széles celluxxal, felgöngyölödrudliba úgy, hogy egymás után ragasztod a dolgokat, és o-o ilyenre göngyölöd, teszel rá egy befőttesgumit, ami megfogja, és mostmár csak tekergetni kell, mert ahogy tekered, végigmegy az összes lap, aztán vissza. Én ezt nem nyomtam, de Építészet tötrénet vizsgán egy srác az összes kidolgozott tételt egy ilyenbe rakta. Elfért a kezében, csak tekergetnie kellett.

De jobb, ha tanulsz. felvételiken és érettségin ha puskázol kib*sznak, és aztán várhatsz egy évet, h újra mehess, és ott már nem elnézőek. Aztán meg jön a hasraesés, hogy 5-ös voltam 8 v 12 évig magyarból, meg ez meg az, s nyomsz egy 3-as érettségit.

Szóval gondold meg, van hogy kell, mert már nem fog az agyad, v nem érdekel, de tuti nem 12 évesen egy általánosban.

Üdv:

19F

2010. márc. 9. 08:21
 15/43 anonim válasza:
64%
Hih! az én padom mostmár olyan okos,h.akár felvételizhetne is! közgázra járok, gazdaságtan, pénzügy nem igazán érdekel így a válaszok mindig a padra kerülnek! minden!! tele van a pad széle (fal mellett ülök), kézzel letakarom még kiosztják a ellenőrzőt aztán ráhúzom a lapot rögtön, és már írom is! először megnézem melyik nem kell a padról, azt gyorsan letöröl, a többit lemásolom! mik.-kész és nincs semmi a padon akkor megfordulok oldal ülésbe és a hátmamögött ülővel egyeztetek, esetleg súgok akinek kell! :D a másik amikor kinyomtatom! begépelem world-be, ott times new roman, 6-os betűtipus és oszlopokat csinálok, minél kisebb annál jobb! olyankor duxba megyek iskolába és a zsebembe vannak a papírok! ha a papírr szélét ragasztószalaggal meg ragasztod akkor nem is csörög :D! ha lány vagy és hosszú a hajad még nagyobb előny! leengeded és alatta nyugodtan ott lehet a puska :D!! tapasztalat
2010. márc. 9. 14:43
 16/43 anonim válasza:
74%
Én nem nagyon szoktam puskázni, de amikor írok puskát mindig azt veszem észre h amit a lapra irtam annak 70%-át meg is jegyeztem csak azzal h leírtam....a maradékot emg kipuskázom és 5*! Szal irjon mindenki puskát és utána csak jobban fogod tudni utána
2010. márc. 9. 20:07
 17/43 anonim ***** válasza:
91%

Mi még a mobiltelefonok és egyéb kütyük kora előtt puskáztunk, volt is pár elmés módszer. Nekem pl nyitható tetejű karórám volt, nem nagy, de a rázósabb képletekre elég. Az örökzöld viszont a tollas megoldás!

Fogj egy tollat és egy színben hozzá passzoló papírt, lehetőleg olyan szélességűt és vastagságút, hogy feltűnésmentesen rá tudd tekerni a tollra.

A tollra cellux-szal rögzítheted az egyik végén, így könnyű kitekerni és vissza (a szöveg mindig belül legyen). Kis gyakorlással egy kézzel is megy, ráadásul egyszerre több tollat is "előkészíthetsz" a vizsgára. Hidd el, senkinek nem fog feltűnni, hogy 5 különböző tollal írsz meg egy dolgozatot, arról nem is beszélve, hogyha van lehetőség a padtársaiddal cserélgetni, úgy minden info eljuthat mindenkihez:)

2010. márc. 9. 20:34
 18/43 anonim ***** válasza:
90%
braille irassal a legjobba puskazni, tudod ezzel a technikaval irnak es olvasnak a vak emberek. de persze elobb meg kell tanulnod hasznalni! 2elonye is van nem kell a pad ala nezned, es ha le is buksz a tanarod nem fogja tudni mi van oda irva... es talan ertekeli hogy ennyi energiat fektetsz a puskazasba! es megtanultal vakok nyelven olvasni!
2010. márc. 10. 10:52
 19/43 anonim válasza:
91%
Hi, igazuk van a fent elhangzottaknak: tanulni mindig jobban megéri, de vannak kivételen. Nálunk egyetemen kell tudni dolgokat, de vannak hiheteleül ratyi tárgyak -mellesleg lövésünk sincs, miért -amiket mi is kipuskázunk. De egy jó tipp: rendelj vateráról UV tollat, a tintája csak UV fényben látható. Sok sikert!
2010. márc. 10. 11:01
 20/43 anonim válasza:
73%
Hát én sokszor szoktam puskázni de ezt a tanárok sose veszik észre de lehet h én csinálom jól mert a többi osztály társaim legtöbbször lebuknak.Amúgy én nekem a padra írás,papíra írás a tolltartóba,padból kinézés,telefon,füzetből kinézés(mikor a tanár nem figyel oda).Én ezeket a trükköket szoktam használni.De még van ami nagyon durva=töriből amikor tz írunk a tanár megadja a kérdéseket és abból készüljünk fel,és ezt úgy lehet jól megcsinálni ha betellik az a lap amit a tanár adott és veszel elő egy másik lapot ami a tiéd de azon már otthon megszoktam írni a kérdésekre a válaszokat és még kb 1-2 kérdésre válaszolok a lapomon.Úgyhogy durván a 6 kérdésből 3-ra válaszolok a "suliba" nem pedig otthon.(Amúgy nehezek a kérdések.)
2010. márc. 10. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!