Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Örülnétek, ha a lányotok 18...

Örülnétek, ha a lányotok 18 éves barátjának lenne saját kocsija?

Figyelt kérdés
Vezetett már pár ezer km-et, van egy kis gyakorlata.
2015. jún. 19. 11:11
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Figyelj utolsó, én is így vagyok 17 évesen ,saját kocsi van alattam amikor úgy van nyomom is neki, 120-130. Menni kell.

Amúgy többen azt mondták rám "tipikus mai gyerek, bántja a ,ha valamikor a világ nem az ő seggében forog"

Jó az amúgy ha ennyire félsz utolsó, akkor a 90-es években nem mertél volna kimozdulni az utcára, mert lehet csak úgy hasba lőttek volna, vagy fejbe. Egy bánatos srác. Vagy akkor félhettél volna, ugye ugye nem robbantanak megint. Minden nap, vagy másnap kocsirobbantás. Akkor ebben az időben meg nem is jártál volna ki az utcára.

2015. jún. 21. 12:15
 22/34 anonim ***** válasza:
91%
Drága, te még gondolat sem voltál a 90-es években, a kommenteden is látszik, mennyire gyerek vagy. :) Nyomjad neki, ha menni kell, igazad van, mert neked menni kell, annyira fontos lehet a boltba rohanni.
2015. jún. 21. 12:20
 23/34 A kérdező kommentje:

Igen, anya ,meg apa mesélte, milyen volt, onnan tudom.

De nem akarok vitába szállni, szóval akkor meg-e miatt kellet félni. Most már nem nagyon jellemző.

2015. jún. 21. 12:27
 24/34 anonim ***** válasza:
85%

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak siess....és a 90-es években közel sem kellett annyira félni, mint most az utakon. Hidd el. Beszélgess újra apával és anyával :)

2015. jún. 21. 12:34
 25/34 anonim ***** válasza:

Robbantás, lövöldözés a kilencvenes években? :-O

Melyik balkáni országban éltetek ti akkoriban, mert Magyarországon biztos nem?

2015. jún. 21. 12:58
 26/34 anonim ***** válasza:

Én is jót mosolyogtam. Szerintem az Aranykéz utcai robbantásról hallott fiatal versenyzőnk :) Kb ezzel ki is merült a robbatgatások témaköre. Úgyhogy veszélyesebb üzem az autóvezetés, mint a robbatgatók köre. Vagyis hogy értelmezni tudd, az előbbinek bármelyik ártatlan ember ki van téve a nap minden percében ha autóba ül.

Ami igazán elszomorít, hogy 18 leszel és ilyen kis butuska vagy. A 90-es években a 18 éves barátomnak sokkal sokkal szélesebb volt a látóköre és tájékozottabb volt. Kicsit hamarabb voltak érettek. a legtöbb 18 évest már nem eltartani kellett, nem alátenni a kocsit, hanem maga keményen dolgozott meg érte. A mai 18 éves többségének sajnos erről fogalma sincs.

2015. jún. 21. 13:22
 27/34 anonim ***** válasza:
A kommentjeid alapján ez a kérdés teljesen átformálódott. Nem az érdekelne, hogy a lányom barátjának van-e kocsija, hanem az, hogy nehogy te legyél a barátja (szerencsére nincs lányom). Ennyi sületlenséget már rég hallottam valakitől. Nem tudom, te mit hallottál, de rendesen átvertek, de legalább van mivel magyaráznod, hogy neked száguldozni kell. Az a kár, hogy sosem az ilyenek sérülnek meg, hanem akinek nekiszállsz.
2015. jún. 21. 15:44
 28/34 A kérdező kommentje:

[link]

Itt is egy ilyen cikk. Ezeket mondtam utána kerestem.

2015. jún. 21. 17:21
 29/34 anonim ***** válasza:

Jó, és ez mit változtat azon, hogy te veszélyesen közlekedsz a nulla tapasztalatoddal? Felment téged az, hogy 20 éve robbantgatott a maffia? Ettől te nem fogsz most nekimenni a fának, vagy valaki másnak?

Magyarázhatod ilyesmivel a bizonyítványt, de a kettőnek semmi köze egymáshoz. Épp ez a nagy baj, hogy sokan így gondolkoznak: Ha a másik így, akkor én is úgy. Ahelyett, hogy inkább belegondolna, mit művel. Pont ezért nem szabad az ilyenek alá autót tenni, kár, hogy a szüleid ezt nem veszik észre. Akkor meg már késő lesz, ha feltekeredsz a fára.

2015. jún. 22. 09:21
 30/34 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy a válaszolók többsége sétált az utcán a 90-es években, nem úgy, mint te, aki még csak gondolat sem voltál.

Nem robbantottak fel minket, és nem is ettől féltünk. Inkább az olyanoktól, akik miatt ártatlan családok halnak meg az utakon, mert nekik "menni kell". Ja, marha sürgős 10 perccel hamarabb odaérni a boltba, még a végén elfogy a párizsi.

2015. jún. 22. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!