Miért van az, hogy akárhányszor előkerül a telefon téma mindegyik kamasz gőzerővel azt tolja, hogy "ez saját zsebből lett kifizetve"?
2-es,
úgy tűnik, nem vagy tisztában vele, de te a nagyon kivételesek közé tartoztál. A többség 20 évig is spórolhatna zsebpénzből, karácsonyi, névnapi pénzekből, hogy kicsengessen egy 200 ezres telefont.
"mindegyik kamasz gőzerővel azt tolja, hogy"
*A legtöbb, sokan
:))
Apa vette a telefonomat.
De van olyan diákmunkázó kamasz aki megtudja venni magának. Főleg 2 éves szerződéssel mikor havonta 5ezerbe fáj csak.
Szülinapomra kaptam a telefonomat, részletre.
Egy átlagos okostelefon, kb 50 ezer lenne, de mivel hűségpontjaink vannak és flottások vagyunk, ezért olcsóbb.
Szerintem ilyen árkategóriában nincs vele gond, ha a szülő megteheti, akkor ha drágább, akkor se.
A baj ott kezdődik, mikor a gyerek annyiért követel telefont, amennyi a szülő havi fizetése, és ha nemet mondanak, neki áll feljebb.
Egyébként diákmunkás pénzből, ha eleget dolgozik az illető, és jó munkát talált, vehet akár Iphone-t is, habár nem értem, ki képes ennyi időt beleölni abba, hogy vegyen egy telót.
Két-három éve diákmelózok, de mindig beosztom a keresetem, hogy ne kelljen a szüleimtől kunyerálnom minden egyes alkalommal.
Hiába vesz valaki 3 hónapnyi munka után egy Iphone-t, ha közben a hétvégi bulikra a szülei adják neki a pénzt. Semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!