1/64 anonim válasza:
Nekem nem okos teló,nem is kéne. Nokia van valami X2 vagy micsoda :))
5/64 anonim válasza:
sony ericsson w200i :D de van rajta supermárió is ::D
Na jó viccet félretéve tönkrement a telefonom még pár éve és gyors megoldásként kaptam ezt. Azóta pedig ennél maradtam. Viszont mostmár ideje lesz a cserének, mert az akkumulátor kezdi megadni magát. Nokia asha 300-ban gondolkodom.
7/64 anonim válasza:
Samsung S5230. Nagyon szeretem. :) Strapabíró, és minden megvan benne, ami nekem kell. Én amúgy is csak zenehallgatásra és telefonálásra/sms-ezésre használom. :D
10/64 anonim válasza:
Samsung D900i, fut rajta az Asphalt 1-2, meg a PAC-MAN :DD
De igazából, csak motoroztam, és sikeresen összetörtem a ZTE Blade-met. Azt megkapja a húgom, én meg kapok egy Xperia S-t.:)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!