Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit gondoltok?

Kamaszok! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy csomó kinőtt ruhám, meg van nagyon sok játékom amiket nem használok lent vannak a pincében.. és arra gondoltam,hogy elvinném ezeket a dolgokat egy árvaházba a gyerekeknek oda adni:) Nagyon szeretem a gyerekeket(ne értsétek félre) És úgy gondoltam,hogy mivel úgyse használja ezeket senki ezért ők örülnének biztos a játékoknak és a ruháknak:) Mit szóltok?? elfogadják az árvaházban?? és még az lenne a kérdésem,hogy én magam oda adhatnám a gyerekeknek vagy egy felnőttnek kellene oda adnom és ő majd szét osztaná?? :) Előre is köszönöm a válaszokat! 13/L :D

2012. dec. 18. 18:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
mi is nemrég vittünk a szüleimmel. ha lehet ragaszkodjatok hozzá, hogy ti adhassátok oda,mert akkor még kicsit beszélgethettek is velük, és láthatod is, hogy kinek okoztál örömet és az tök jó.
2012. dec. 18. 18:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat:) És örültek nekik a gyerekek nagyon?? És ti miket beszélgettetek velük?? Ment a zöld kéz:D Jöhetnek még válaszok amúgy^^
2012. dec. 18. 18:45
 3/21 A kérdező kommentje:
Ja igen és megengedik akkor,hogy te add nekik oda a játékokat meg a ruhákat?? Köszönöm..
2012. dec. 18. 18:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

árvaház nincs, nevelőotthon van. az ötlet meg jó, de nem biztos, hogy engedik a személyes kontaktust, mert az ottani gyerekek nagyon labilisak érzelmileg - kötődés szempontjából. hívd fel a hozzád közelebb eső nevelőotthont, ők majd elmondják, ez hogy megy.

helyi ovinak is odaadhatod, vagy az általános sulinak, gyerekorvosi rendelőnek, stb. a ruhákat meg a vöröskeresztnek, vagy mondjuk rokonéknak, ha van kisgyerek a tágabb családban.

2012. dec. 18. 19:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Helyzete, intézménye válogatja, mit engednek, mit nem. Szerintem is ha lehetőséged van rá, személyesen add át. Neked is élmény, ráadásul biztos lehetsz afelől,hogy jó kezekbe került, ha személyesen osztod szét. :)

Egyébként sokféle intézményben örülnének, és hasznát vennék a játékoknak, pl. óvodákban, bölcsődékben. :)

Jó szívű kislány vagy, ha lehetne téged is értékelni, felpontoználak. :)

2012. dec. 18. 19:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez egy nagyon szép gesztus:)
2012. dec. 18. 19:51
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
...csak másodpercekkel előztek meg hasonló válasszal. :-))
2012. dec. 18. 19:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. :)

Itt majdnem a szomszédban is van egy nagyon szegény család.. (felelőtlen alkoholista szülők 11 gyerekkel..) nekik szoktuk adni a kinőtt, de használható ruhákat.. utána körülbelül körbe ugrálnak úgy örülnek neki.. :)

14l

2012. dec. 18. 20:05
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Ment a zöld kéz:)
2012. dec. 18. 20:42
 10/21 anonim ***** válasza:
Tényleg kedves gesztus, csak azt nem értem, miért nem a szüleidet kérdezed meg esetleg ? végülis ők vették azokat a cuccokat, lehet még terveznek egy kistesót, vagy van egy kisebb gyermek a családotokban, és neki szánják. Nem mindent a neten kell megkérdezni, idegenektől. Annyira elhidegültnek érzem az egész világot ilyenkor.
2012. dec. 18. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!