Kamaszok! MIt gondoltok a jó tanuló osztálytársaitokról?
Nem a stréberről van szó, aki belejúk az összes tanár seggébe, hanem az olyanról, akinek mindig kész a házija, 90%-ban ötös dologozatokat ír. De nem néz le senkit, és segít, ahol tud.
Majd később elmondom, ha lesznek válaszok, miért kérdezem.
Azt ,hogy rendes és okos emberek. Az egyik barátnőm is ilyen és sokan (hülyék..) lestréberezik... -.- pedig nem az,csak hát kis éretlenek...
14.L
Jó, csak mert én ilyen vagyok, gondolom kitaláltátok, hogy rólam van szó.
Attól félek, hogy egy kis nyámnyila senkinek tartanak az osztályban, vagy strébernek. Sokszor még egy köszönömöt sem kapok a segítségért, mintha elvárnák.
Hogy lehet kikerülni ebből a körből ? Mert borzalmasan zavar ez az egész. Pénteken töriből is azért feleltem, mert sokan egyest kaptak, és akkor a tanár szólított, hogy " gyere, halljak egy normális" feleletet is... Unom és utálom, hogy a egyes tanárok velem példálóznak. Peddig semmit nem csinálok, amiért kéne, de félek, hogy utálnak emiatt, vagy hogy mit gondolnak...
Ja, meg azt is utálom, hogy ha becsúszik egy hármas, vagy ritkán egy kettes, akkor minden szempár felémfordul, hogy miaz, hogy nem ötöst kaptam.
Utálom ezt a szerepet...
Valami megoldás ? :(
Ne segíts nekik mindig.. ennyi :) Elvárják tőled,hogy segíts! neked viszont ,miért kéne nekik segíteni, nem kötelező,legyél egy picit önző is.. :D ..éés ha azt mondják rád,hogy önző paraszt vagy,akkor feleselj vissza,hogy: Na most bezzeg kéne a segítség,de ti egyszer sem mondtátok nekem,hogy :köszi!
második..
Oké, hülye azért én sem vagyok, nem mindig és nem mindenkinek segítek.
De ott van a többi...
Hát én is így vagyok, és most hogy végiggondoltam tényleg nagyon ritkán hallani köszönömöt.... :/
14L
Na, ugye.
Tőlem várják el, hogy megoldjam a problémáikat, utánanézzek a házinak, hogy mit hogy kell.
Tegnap az verte ki a biztosítékot, hogy facebookon rámírt egy osztálytársam, hogy írjam le neki teljes egészében a házit, ami 1 oldalas, és a könyvből megcsinálja... Estére jól feligesített, majdnem elküldtem az anyjába. Nem írtam le neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!