Mit gondoltok az emosokról?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 19:31
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi nem akartam kiírni.nem lehet ezt a kérdést eltüntetni?
2011. szept. 25. 19:31
2/9 anonim válasza:
nem lehet sehogy. de am nincs véleményem róluk... leszarom. és azt se értem h miért utálja őket mindenki. azt csinálnak amit akarnak senkinek semmi köze hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. szept. 25. 19:40
4/9 anonim válasza:
Feltűnősködő gyerekek, ne legyél emós.
5/9 anonim válasza:
Önértékelési zavarokkal küzdő gyerekek (némelyik nagy gyerek...), akik valahová akarnak tartozni és az identitásukat ott megtalálni.
6/9 anonim válasza:
hogy az egyik szemük sír, a másik meg haj
7/9 anonim válasza:
Lassan kezdenek eltűnni, legalábbis én ezt veszem észre! HÁLA! De átveszik a helyüket a diszkób*zi lányos rózsaszín tuhában járó k*csögök :S Kérdést úgy tudod törölni, hogy írsz a gyakorikérdéseseknek... keresőbe beírod, hogy hogy tudod kitörölni a kérdésedet és kiadja a kérdést ahol le van írva a címük.
8/9 anonim válasza:
elvileg olyan nincs hogy emos csak emo van. Na mindegy nem azért jöttem hogy vitatkozzak. Szerintem túl sok az általánosítás. Ezek ilyenek, azok olyanok, oké, nekem is vannak olyan ismerőseim akik hasonlóan néznek ki és hasonlóan bunkók, de nem is tudom, nehéz ügy, de nem kéne általánosítani.
9/9 A kérdező kommentje:
igen tudom h nincs olyan h emós csak olyan furán lenne megfogalmazva xD amúgy köszi :) és ha jó tudom van a divat emo ők csak divatból csinálják xD, és van a rendes emo ők pedig vagdossák magukat.nem leszek emo
2011. szept. 26. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!