Kamaszok! Mit gondoltok Adele hangjáról?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,mert igazi tehetség,nem úgy,mint SP meg ilyenek... A szövegeinek is van értelme és tartalma. Nektek mi a véleményetek?2011. szept. 16. 18:28
1/23 Snowpehely válasza:
Teljes mértékben egyetértek. Igazi tehetség, es TÉNYLEG van hangja, ahogy te is mondtad. Különleges, nem is akármilyen.
2/23 anonim válasza:
Szerintem a hangja brutál jó, sőt még a zenéjét is élvezettel hallgatom, annak ellenére, hogy inkább a (keményebb) rockot preferálom.
3/23 slora válasza:
Én egyszerűen imádom a hangját,teljesen egyetértek veled.Ő egy igazi tehetség.A Rolling in the deep-et bármikor képes vagyok végighallgatni tőle,de egyébként mindegyik számát szeretem,de ez a kedvencem :D
12/L
4/23 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik! :)
14/L
5/23 anonim válasza:
Nekem is tetszik,kár hogy nem értem a szövegét :(
6/23 anonim válasza:
Imádom ! :) Annyira TEHETSÉGES és nem fluor meg sp (bocs ha valakit megbántottm, de ezvan).Jók a szövegei, a hangaja fenomenális szal' ! :)
12/L
8/23 anonim válasza:
Imádom....Someone like you,Dont you remember és persze Rolling in the deep mondjuk top 10-es listámon rajtavan tőle...fantasztikus hangja van oda meg vissza vagyok érte egyszerűen gyönyörű.
kedvencem.:
http://www.youtube.com/watch?v=njwvIPJlPN0
14/l
9/23 anonim válasza:
Imádom!
A hangja valami brutális...:)
12/L
10/23 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, fantasztikus hangja van, és nagyon jók a számai is! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!