Kamaszok! Mit gondoltok Adele hangjáról?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,mert igazi tehetség,nem úgy,mint SP meg ilyenek... A szövegeinek is van értelme és tartalma. Nektek mi a véleményetek?2011. szept. 16. 18:28
11/23 anonim válasza:
Imádom!Olyan hangja van,hogy sok "énekes" irigy lehet rá.Azt hiszem mondott valami olyasmit,hogy a füleknek szeretne zenét csinálni és nem a szemeknek.És ezzel én is egyet értek:)13/L
12/23 anonim válasza:
Ő legalább nem hamisan énekel... már amennyire én megitélem a bot fülemmel :) nemrossz!
18f
13/23 anonim válasza:
igen nekem is tetszik egyetértek veled...
DE viszont nekem Amy Winehouse jobban tetszik.... :)
15/23 anonim válasza:
Egyszerűen imádom *-* Az utóbbi évek egyik legjobb énekese, a kedvenceim a Hometown glory, a Someone like you és a Make you feel my love, de persze szinte az összes számát imádom
17/23 anonim válasza:
jaj imádom.:) gyönyörű,egyedi
18/23 anonim válasza:
Még sose hallottam a nevét. Rákerestem youtube-on.
Szép hangja van, a klip tetszetős, a szöveg jó.
Talán megnézem a többi számát is. :)
19/23 anonim válasza:
Én egyszerűűen imádom :)) most Ő az én best singer-öm :))
20/23 anonim válasza:
én nem szeretem, a számai nyúlósak, nekem olyan tucat. bocs.
(le lehet pontozni, nem érdekel)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!