Mit gondoltok erről a legjobb barátnős (bff-es) dologról?
Szóval régebben volt egy legjobb barátnőm olyan 2 évig. Aztán pár hónapja összevesztünk,és onnantól semmi részéről.
Akkor, úgyérzem 'elhanyagoltam' a barátnőim ,de azóta újra jób(b)a lettünk. Szóval most van úgy 3 barátnőm ,akikben maximálisan megbízok.. Nem vagyok híve a LB-s (és nincs más) barátnős dolognak.
Azóta összebarátkoztam egy lánnyal ,aki megjegyezte hogyha ennyi "legjobb barátnőm van" akkor azok nem is igaziak.. Többször felajánlotta,hogy legyünk legjobbak,de finoman vissza próbáltam utasítani,ami miatt többször is berágott..
Mit gondoltok erről?:/
Én azt, hogy ez a kirekesztős dolog nem működik. Az emberek változnak, néha más irányba, és mindkét félnek rossz ez, hiszen nagyon közeli kapcsolatban durvábban sérülnek.
Na de erről a BFF-es dologról te is tudsz, épp elégszer átbeszéltük mi ezt ketten.:)
Amúgy meg még mindig ugyanazt mondom, amit tegnap: neki nem az a baja, hogy nincs legjobb barátnőd, hanem hogy nem ő az. Ismerjük, nehezen viseli, hogy nem ő az első valamiben. :) Meg hát arról a bizonyos lányról beszélhetnénk órákig, de szerintem tudod, mit gondolok, gondolunk. Ne hagyd, hogy befolyásoljon, és azt játssza... amit próbál.
Azért megkeressem a BFF-es gyűrűnket? Valahol meglesz... :D Kupi van, rosszabb mint tegnap.:$
Nők... nem vagyok a legkisebb mértékben soviniszta, és elítélem, bár a feminizmust is, de egyszerűen képtelenek vagytok olyan értelmesen viszonyulni egymáshoz, mint férfi a férfihoz.
No de visszatérve: én nem rangsorolnám ilyen szinten a barátaimat, akikben megbízol, abban megbízol, ennyi. Más véleménye ne befolyásoljon ebben.
Nekem egyik b.-nőm akiben régen nagyon, tényleg nagyon megbíztam is ezzel a BFF-es dologgal jött. Hát mondom oké ... aztán még ezer meg ezer ilye röviditést használt hogy LLB, MLB, MLLB ... szóval az ő barátnője akit én nem éppen kedvelek, is meghalotta ezt és rögtön vita lett belöle. Tanulság: inkább ne használd mert ha olyan a b.-nőd hogy ha rosszba vagytok akkor a hátad mögött beszél akkor úgyis felhozza majd egyszer hogy " ja neked meg X volt az LLB-d, C-nek K, P ellopta őt ..." szal'az ilyen barátnő nem barátnő hidd el nekem!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!