Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok erről a legjobb...

Mit gondoltok erről a legjobb barátnős (bff-es) dologról?

Figyelt kérdés

Szóval régebben volt egy legjobb barátnőm olyan 2 évig. Aztán pár hónapja összevesztünk,és onnantól semmi részéről.

Akkor, úgyérzem 'elhanyagoltam' a barátnőim ,de azóta újra jób(b)a lettünk. Szóval most van úgy 3 barátnőm ,akikben maximálisan megbízok.. Nem vagyok híve a LB-s (és nincs más) barátnős dolognak.

Azóta összebarátkoztam egy lánnyal ,aki megjegyezte hogyha ennyi "legjobb barátnőm van" akkor azok nem is igaziak.. Többször felajánlotta,hogy legyünk legjobbak,de finoman vissza próbáltam utasítani,ami miatt többször is berágott..

Mit gondoltok erről?:/

2011. aug. 23. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Én azt, hogy ez a kirekesztős dolog nem működik. Az emberek változnak, néha más irányba, és mindkét félnek rossz ez, hiszen nagyon közeli kapcsolatban durvábban sérülnek.

Na de erről a BFF-es dologról te is tudsz, épp elégszer átbeszéltük mi ezt ketten.:)

Amúgy meg még mindig ugyanazt mondom, amit tegnap: neki nem az a baja, hogy nincs legjobb barátnőd, hanem hogy nem ő az. Ismerjük, nehezen viseli, hogy nem ő az első valamiben. :) Meg hát arról a bizonyos lányról beszélhetnénk órákig, de szerintem tudod, mit gondolok, gondolunk. Ne hagyd, hogy befolyásoljon, és azt játssza... amit próbál.

Azért megkeressem a BFF-es gyűrűnket? Valahol meglesz... :D Kupi van, rosszabb mint tegnap.:$

2011. aug. 23. 23:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló,nekem is megvan 'vhol.' :) <3
2011. aug. 23. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Én most megtaláltam.*-* Hallod majd legközelebb próbáljuk majd nem elfelejteni.:$ Na de moderálom magam itt és pörgök tovább msn-en. Camozunk?:DD
2011. aug. 23. 23:28
 4/12 A kérdező kommentje:
oké.. :)
2011. aug. 23. 23:32
 5/12 anonim ***** válasza:
az a legjobb barátnőd akit te annak tartasz, nem pedig akivel megbeszéled. akivel a legmélyebb dolgokról is tudtpk beszélni, igazán megbízol benne!
2011. aug. 24. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Nők... nem vagyok a legkisebb mértékben soviniszta, és elítélem, bár a feminizmust is, de egyszerűen képtelenek vagytok olyan értelmesen viszonyulni egymáshoz, mint férfi a férfihoz.

No de visszatérve: én nem rangsorolnám ilyen szinten a barátaimat, akikben megbízol, abban megbízol, ennyi. Más véleménye ne befolyásoljon ebben.

2011. aug. 25. 01:53
 7/12 anonim ***** válasza:
28 éves koromra rájöttem, hogy ilyen, mint legjobb barátnő nem létezik. Míg hittem, bíztam, addig csak szívtam. Tarts barátokat, de határokat is, mert gyakran változik az élet, és azok, akikben korábban bíztál, akikről semmi rosszat nem tudnál elképzelni, azok vernek át a palánkon a legjobban. Hidd el, durva dolgokat tudnék mesélni. Mióta csak felszínes barátságaim vannak és kizárólag a páromban bízom meg, könnyebb az életem. Szóval mit gondolok? Rágjon be, és keressen másik legjobb barátnőt! L28
2011. aug. 25. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy ideeig müködik,vagis inkább azt hiszed h müködik de nem. Ennek a bff röviditésnek azaz a best friends forever jelentése legjobb barátó örökre, ku.vára nem megy. Még14 se vtam mikor jól megjártam ezzel a dologgal, és megfogadtam h soha senkire nem mondom h a legjobb barátom és a barát szót is erősen megfontolom. Egyébként aki akkor LB-m vt még joba vagyok vele most is de azért más. 15/L
2011. aug. 29. 00:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyik b.-nőm akiben régen nagyon, tényleg nagyon megbíztam is ezzel a BFF-es dologgal jött. Hát mondom oké ... aztán még ezer meg ezer ilye röviditést használt hogy LLB, MLB, MLLB ... szóval az ő barátnője akit én nem éppen kedvelek, is meghalotta ezt és rögtön vita lett belöle. Tanulság: inkább ne használd mert ha olyan a b.-nőd hogy ha rosszba vagytok akkor a hátad mögött beszél akkor úgyis felhozza majd egyszer hogy " ja neked meg X volt az LLB-d, C-nek K, P ellopta őt ..." szal'az ilyen barátnő nem barátnő hidd el nekem!

12/L

2011. aug. 29. 09:38
 10/12 avellana ***** válasza:
Nagyon nem vágom, miért van ezekre szükség. Ha valóban a barátnőm, nincs szükségünk ilyen mütyörökre, mert tudjuk, hogy "vagyunk egymásnak" - nem kell ehhez zálogba adni gyűrűt, nyakláncot, meg ilyeneket. Engem halálra tud idegesíteni.
2011. aug. 29. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!