Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok erről a legjobb...

Mit gondoltok erről a legjobb barátnős (bff-es) dologról?

Figyelt kérdés

Szóval régebben volt egy legjobb barátnőm olyan 2 évig. Aztán pár hónapja összevesztünk,és onnantól semmi részéről.

Akkor, úgyérzem 'elhanyagoltam' a barátnőim ,de azóta újra jób(b)a lettünk. Szóval most van úgy 3 barátnőm ,akikben maximálisan megbízok.. Nem vagyok híve a LB-s (és nincs más) barátnős dolognak.

Azóta összebarátkoztam egy lánnyal ,aki megjegyezte hogyha ennyi "legjobb barátnőm van" akkor azok nem is igaziak.. Többször felajánlotta,hogy legyünk legjobbak,de finoman vissza próbáltam utasítani,ami miatt többször is berágott..

Mit gondoltok erről?:/

2011. aug. 23. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb barátnős dolog nem úgy működik,hogy,mint nálad megkérte a lány hogy legyetek legjobb barátnők.Az magától jön.Sokat együtt vagytok és végül összekovácsolódtok,és utána már érzitek hogy legjobb barátnők vagytok.Nem tudom hogy gondolta az a lány hogy neked sok barátnőd van akiben megbízhatsz az nem igazi,de ha vele vagy akkor legyél az ő legjobb barátnője?Ezt most nem értem.Igaz én nem keveredtem még ilyen szituációba,nekem 2 legjobb barátnőm van és igaziak.
2011. aug. 29. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem van több nagyon jó bnőm,akikkel szinte mindent megtudok beszélni,tudnak rólam sok mindent stb. és így szeretnek,elfogadnak.

De legjobb csak 2 van, Ők pedig gyerekkorunk óta azok(egyik 2odikos korom óta a másik meg 5ödikes óta) az,és ez csak úgy kialakult,nem beszéltük meg :D:D

Mit gondolok? Hogy elvagytok,legalább nem unatkoztok:D:D:D(ezt élc nélkül mondom különben^^)

2011. aug. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!