Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit gondoltok?

Kamaszok! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy csomó kinőtt ruhám, meg van nagyon sok játékom amiket nem használok lent vannak a pincében.. és arra gondoltam,hogy elvinném ezeket a dolgokat egy árvaházba a gyerekeknek oda adni:) Nagyon szeretem a gyerekeket(ne értsétek félre) És úgy gondoltam,hogy mivel úgyse használja ezeket senki ezért ők örülnének biztos a játékoknak és a ruháknak:) Mit szóltok?? elfogadják az árvaházban?? és még az lenne a kérdésem,hogy én magam oda adhatnám a gyerekeknek vagy egy felnőttnek kellene oda adnom és ő majd szét osztaná?? :) Előre is köszönöm a válaszokat! 13/L :D

2012. dec. 18. 18:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A szüleim elváltak. és nincs olyan a családban aki nálam kisebb lenne:) és már kérdeztem anyut,hogy mire kellenek a játékok meg a ruhák, azt mondta,hogy nem tudja de mivel mi nem játszunk vele így oda adhatom biztosan,mert anya is szereti a gyerekeket nagyon:D
2012. dec. 19. 06:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Jó, fantasztikus kifogás.
2012. dec. 19. 18:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Most mi a baj?? miért lenne kifogás a játékok meg a ruhák is lent vannak a pincében és szerintem ő még nem is gondolt erre de ez most akkora bűn lenne?! :)
2012. dec. 20. 06:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondtam, hogy a szüleidet kell megkérdezned erről, nem idegeneket. Az hogy elváltak, teljesen irrevaláns, szád attól még van. Az exhibicionizmus nem túl jó dolog, majd kinövöd.
2012. dec. 20. 13:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok:) Debrecenben hol van árvaház??
2012. dec. 22. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Mint jelezték már itt, árvaház néven manapság már nem működik egyetlen intézmény sem.

Nevelőotthon, illetve GYIVI (Gyermekvédelmi Intézet) azon helyek neve, melyekre te gondolsz.

A google -ba ilyen kulcsszavakat javaslok beírni tehát, pl.:

nevelőotthon debrecen

Az első találatra nekem ezt adta ki:

[link]

Ezen belül is a legfelső találat:

Gyermekvédelmi Intézmény, Nevelőotthon

Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi út 68

Telefonszám:

(52) 310 304

Találsz még bőséggel ezen belül is, és a többi google találatban szintén.

2012. dec. 24. 19:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszod:) Már találtam egyet az Ibolya utcán is van egy az a neve,hogy Rwménysugár otthon:) Valószinűleg oda adok de lehet többe is fogok:D Boldog Karácsonyt amúgy:)
2012. dec. 25. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Boldog karit! ;)

De tudod, dönthetsz úgy is, hogy több intézményben osztod szét, pl. óvodákba is mehetsz, ott még nagyobb szükség is lehet a kicsiknek való játékokra! (GYIVIben sok a kamasz is, nekik inkább másra van szükségük, többségében.) Persze nem egy gazdagabbat (magánovi) válassz, mert egy államiban nagyobb eséllyel van rá szükség.

2012. dec. 26. 10:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Megy mindenkinek a zöld kéz:) Amúgy ha a Reménysugár otthonban osztom szét akkor ott oda adhatom én a gyerekeknek?? :)
2012. dec. 26. 10:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondtuk: intézménye válogatja. Kérdezd meg őket. :)

Ha nem te adhatod oda ott, megteheted, hogy a cuccaid egy részét a vezetőknek adod, a többit meg elviszed egy oviba, olyanba, ahol meg te adhatod át. Debrecen nagyváros, tuti sok ovi van, és találni fogsz előbb-utóbb olyat, ahol személyesen adhatod át.

2012. dec. 26. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!