Kamaszok! Mit szólto hozzá?
Igaz nem vagyok kamasz!(Bár néha annak érzem magam),de szerintem 13 évesen nem dolgozhatsz még.De ez nagyon szép dolog tőled és sok fiatal példát vehetne rólad!
Talán ha lenne valami ismerősöd akivel betudnál menni mint az Ő kísérője. Talán úgy!
Boldog karácsonyt kívánok neked! :)
A.
gyermek otthonban nem.
De nagyon sok beteg gyerekekkel foglalkozó szervezet csinál olyat hogy egészséges gyerekekkel való találkozás.
Pl down-s gyerekeknek rengetegeszer szerveznek ilyet,söt táborokat is ahol beteg és egészséges gyerekek együtt játszanak, táboroznak, ünnepelnek.
Keress rá a neten mert biztos vagyok benne hogy fogyatékos gyerekeknek is van ilyen, ahol egészségesekkel találkoznak, csinálnak programokat. ez óriási segítség, és ha aszüleid is nyiltak erre akkor ez a beteg gyerekeknek nagyon szuper.
Én 15 éves vagyok, nyáron szeretnék dolgozni. Már 13 évesen is szerettem volna, de akkor nem engedték meg anyáék,szóval majd most fogok.
Én is nagyon szeretem a gyerekeket és felnőttként is velük szeretnék majd foglalkozni, most pedagógiát tanulok és óvónő szeretnék majd lenni.
Dicséretes amúgy , végre nem olyan kérdést látni a 13-15 korosztályban, ami tisztára szégyenletes..
Boldog karácsonyt! :)
15\l
Ha jól tudom, 14 éves kor felett lehet munkát vállalni, szigorúan szülői engedéllyel, persze ellenőrzötten.
Egyébként a jelenlegi törvény szerint 50 órát kell eltölteni az érettségihez közösségi munkával (szervezett keretek között, a mi évfolyamunk (9.) már pont beleesik, sok előadást tartottak róla, sokan már meg is csináltunk 1-2 órát). Itt felajánlanak sokféle lehetőséget, amit az iskola előre egyeztet, hogy hova kellenek emberek, milyen szerepkörre, szólnak nektek, feliratkozhattok. Itt te döntöd el, hova szeretnél elmenni, és kiválasztod a felsoroltak közül, hogy mikor érsz rá. Nekünk amit mondtak eddig: kórházban, idősek otthonában, óvodában és fogyatékkal élőkkel foglalkozó napköziotthonban volt lehetőség, de pl. így karácsony előtt ehhez kapcsolódó programra is hívtak embereket, soknak annyi feladata volt, hogy játsszon gyerekekkel.:D Esetleg ha rendszeresen szeretnél, beszélj majd ott az egyik szervezővel, biztosan szívesen látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!