Kamaszok! Mit szólto hozzá?
Figyelt kérdés
Szeretnék dolgozni egy árvaházban önkéntesként,persze iskola után bármit csinálnék csak gyerekek közelében lehessek,mert nagyon szeretem őket! Nemsoká vinni fogok nekik ruhát meg játékokat! :) Szerintetek dolgozhatok valamit náluk?? :D 13/L2012. dec. 23. 09:17
11/16 anonim válasza:
Már tettél fel itt kérdést, az is felbosszantott. Menj oda, azt kérdezd meg................ Majomgyerek villogjál a hentesnek, hogy te mennyire odaadó vagy.
12/16 A kérdező kommentje:
Már elnézést,de akkor azt kérdeztem hogyha viszek nekik ruhát akkor odaadhatom-e nekik én meg ilyet nem ezt:) Amúgy is ha ennyire ideges vagy "majom gyerek" ahogy te mondanád akkor ne olvasd el!! Köszönöm:)
2012. dec. 26. 08:05
13/16 anonim válasza:
Ha felbosszant egy kérdés ,akkor nyelj egyet és nyomj az x-re, de mit jössz te ahhoz,hogy elkezd így szítani a tüzet?
Ha nem tetszik ne szólj és menj olyan kérdésekhez ,amit te értelmesebbnek tartasz. Ennyi az egész történet... -.-
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,hogy megvédtél:))
2012. dec. 26. 10:09
15/16 anonim válasza:
Dolgozni NEM.
De ha megkéred őket biztos bemehtsz hozzájuk pl:. játszani a gyerekekkel vagy olvasni nekik stb.
16/16 anonim válasza:
Őszintén? Azt, hogy örülök az ilyen beállítottságú embereknek. Megnyugvással tölt el a gondolat, hogy van aki helyettem is végzi a jótékony munkát, mert én biztos nem lennék rá képes, nem erre lett kitalálva az idegrendszerem.
Dolgozni ráérsz évek múltán is, szerintem ennyi idősen nem engednének, mindenesetre ha a el szeretnél velük játszadozni, azellen biztos nem lesz senkinek kifogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!