Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit szólto hozzá?

Kamaszok! Mit szólto hozzá?

Figyelt kérdés
Szeretnék dolgozni egy árvaházban önkéntesként,persze iskola után bármit csinálnék csak gyerekek közelében lehessek,mert nagyon szeretem őket! Nemsoká vinni fogok nekik ruhát meg játékokat! :) Szerintetek dolgozhatok valamit náluk?? :D 13/L

2012. dec. 23. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4%
Már tettél fel itt kérdést, az is felbosszantott. Menj oda, azt kérdezd meg................ Majomgyerek villogjál a hentesnek, hogy te mennyire odaadó vagy.
2012. dec. 26. 02:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Már elnézést,de akkor azt kérdeztem hogyha viszek nekik ruhát akkor odaadhatom-e nekik én meg ilyet nem ezt:) Amúgy is ha ennyire ideges vagy "majom gyerek" ahogy te mondanád akkor ne olvasd el!! Köszönöm:)
2012. dec. 26. 08:05
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Ha felbosszant egy kérdés ,akkor nyelj egyet és nyomj az x-re, de mit jössz te ahhoz,hogy elkezd így szítani a tüzet?

Ha nem tetszik ne szólj és menj olyan kérdésekhez ,amit te értelmesebbnek tartasz. Ennyi az egész történet... -.-

2012. dec. 26. 10:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,hogy megvédtél:))
2012. dec. 26. 10:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Dolgozni NEM.

De ha megkéred őket biztos bemehtsz hozzájuk pl:. játszani a gyerekekkel vagy olvasni nekik stb.

2013. febr. 17. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Őszintén? Azt, hogy örülök az ilyen beállítottságú embereknek. Megnyugvással tölt el a gondolat, hogy van aki helyettem is végzi a jótékony munkát, mert én biztos nem lennék rá képes, nem erre lett kitalálva az idegrendszerem.

Dolgozni ráérsz évek múltán is, szerintem ennyi idősen nem engednének, mindenesetre ha a el szeretnél velük játszadozni, azellen biztos nem lesz senkinek kifogása.

2013. márc. 15. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!