Kamaszok! Mit kértetek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
És megkapjátok?:)2012. dec. 23. 21:41
1/48 anonim válasza:
ja ruhát azért kértem, mert hogy szilveszteri buliban nagyon jól kell hogy kinézek
2/48 anonim válasza:
új ruhákat,cipőket,meg egy tabletet
4/48 anonim válasza:
Meglepit :P
Amúgy annyit mondam, hogy bármi ami rózsaín, vagy csillog, az jöhet. :D
Szerintem kapok pár könyvet, meg valamit...amiről tényleg nem tudok. és tök jó lesz :) Remélem... anyunak fura ízlése van. :D
De nem számít...annak is örülnék, ha csak a hangulat meglenne...az bezzeg sosincs :( De sebaj.. a szilveszterem jó lesz a barátnőmnél :)
16L
5/48 anonim válasza:
Egy meleg pulcsit kértem a kedvenc színemben, mert az előzőt kinőttem, és titokban azt kívántam, anyuék hozzák már össze a tesómat, tudom, mennyire szeretnék... 13/L
7/48 anonim válasza:
A viseletem hiányzó részeit fogom megkapni anyuméktól..
A mamáktól, többi rokontól pénzt kapok.. (nekik könnyebb, én meg épp gyűjtögetek szal.. :D)
10/48 anonim válasza:
bazze most áldom az eszem hogy meggondoltam magam és nem tabletet kértem, mert ahogy látom minden takony hülye gyerek azzal fog rohangálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!